Tamara Ecclestone Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
16. detsember 2019, 10:47

Vormel-1 bossi tütre majast varastati 50 miljoni naela väärtuses ehteid (6)

Vormel-1 bossi Bernie Ecclestone'i tütar Tamara langes superröövi ohvriks - vargad murdsid sisse tema Londoni koju ja viisit sealt minema 50 miljoni naela väärtuses ehteid, vahendab Mirror. 

35aastase Tamara koju murti sisse reede õhtul. Vaid mõned tunnid varem lahkus Tamara oma abikaasa Jay Rutlandi ja viieaastase tütre Sophiaga riigist. Tühjendustöö kestis umbes 50 minutit ja selle aja jooksul viidi Kensingtonist asuvast 57-toalisest villast minema iga viimne kui juveel. 

Naabruskonnas, kus Tamara elab, on väidetavalt 24tunnine valve. Vargaid oli kolm, saagiks said nad hunniku väärtuslikke sõrmuseid, kõrvarõngaid ja ka 800 000 naela maksnud Cartier' käevõru. 

"See on šokeeriv vargus, kuna see maja on Londonis üks turvatumaid ning asub ühel Londoni turvalisemal tänaval," rääkis naabruskonnas elav allikas. 

50 miljoni naela väärtuses ehteid viidi ära kahest seifist, mis olid peidetud Tamara ja Jay garderoobidesse. "Kõik ehted, mis seifides olid, on läinud ja mitmetel neist oli väga isiklik tähendus," teatas allikas. 

Politsei kinnitab, et kedagi pole veel vargusega seoses arreteeritud.