Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
15. detsember 2019, 20:32

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 16. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suudad kaaslasi mõjutada. Sõna jõud on teadagi tugev ning praegu oled võimeline osavalt leidma õigeid sõnu ning tabad ära sobiva hetke, mil need välja öelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Seilad uljalt uuenduste lainel. Uraani ja Jupiteri tõhus trigoon annab sulle täiega tuult purjedesse. Oled julge ja hakkamist täis, pilk on tulevikku suunatud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vastuoluline aeg. Ühest küljest võib tekkida häid võimalusi, õnn võib ootamatult sülle kukkuda. Samas on suur ka pingete ja tõsiste vastuolude tekkimise oht.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tasub üles soojendada ja edasi viia kunagi soiku jäänud projekte. Sinu ellu võivad tagasi tulla inimesed, keda sa ammu näinud pole, vana armastuski võib taas tuld võtta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aeg võib anda väga soodsaid võimalusi. Suudad mingid ammu pinnuks silmas olnud probleemid lahendada, kui lähened neile sootuks uudsel viisil.

Neitsi
23. august – 22. september

Emotsioonid võivad olla küllaltki tugevad, ära tee nende ajel tähtsaid otsuseid ega võta suuri riske. Kui pead ebameeldivate tüüpidega suhtlema, hoia viisakat joont.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Töö võtab planeeritust kauem aega ja rohkem vaeva. Meelt heita ei maksa sellegipoolest – kui oled järjekindel ning suudad end distsiplineerida, jõuad lõpuks ikkagi sihile.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahad ennast tõestada ja maksma panna, kui ei pruugi selleks võimalusi ja vahendeid leida. Mingil juhul ei tohi oma tahtmise saamiseks kasutada ebaseaduslikke võtteid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud tegelema mitme asjaga korraga. Häid mõtteid võib su peas paljugi keerelda, vaevalt sul aga nüüd jätkub pealehakkamist, et neid ellu rakendada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on küllaga energiat ja eneseusku. Tasub teha pikemaid tulevikuplaane ja alustada uute projektidega. Tekkida võib julgeid uusi ideid või ootamatuid võimalusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul ei pruugi olla mingit võimalust kõrvale astuda, pead valima poole ja otsustavalt kaitsma seda, mis sulle õige tundub. Kas oled veendunud, et usud õigetesse asjadesse?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid olla küllaltki hajameelne, mõni kokkulepe või kohtumine läheb ehk lausa meelest ning seetõttu tekib ka pingeid inimsuhetes. Ära võta liiga palju ette.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algamas on aastaring, mis võib tuua suuri muudatusi su elus ja hinnangutes. Sea esikohale enda vajadused, ära lähtu sellest, mida sinult ootavad partnerid ja ülemused. Märka võimalusi, ent ära ka ohtudest mööda vaata – kui sa neid tähele paned, on järgmine samm nende seljatamine.