Kino KosmosFoto: Julia Vakina
Film
15. detsember 2019, 14:29

Riigitöötajad saavad Kosmose kinos pileteid osta märkimisväärse soodustusega. Miks? (34)

Cinamoni kino Kosmose kodulehel kinopiletit ostes jääb silma üks isevärki detail – nimelt on muude soodustuste hulgas ära märgitud ka "Riigitöötaja" pilet, mis annab piletiostul märkimisväärse soodustuse. Mida see endast kujutab?

Kui osta näiteks pühapäeva hilisõhtul toimuvale 3D-filmiseansile piletit, on hinnad järgmised: tavapilet 10.77, riigitöötaja pilet 7.60, Cinamon Key pilet 9.79, pensionäri või erivajadusega inimese pilet 4.99, lapsepilet 4.99 ja noortepilet 7.22 eurot. 

Cinamoni kino kõneisik Martin Lepp selgitab, et piletitüüp "riigitöötaja" annab 15% soodustust ja kehtib vaid Cinamon Tallinn Kosmose kinos. "Selle soodustuse saamislugu ulatub aega, millal eelmiste Kosmose kino operaatorite poolt oli loodud soodustus ajateenijatele. Sealt saimegi hea idee seda traditsiooni jätkata ning tunnustada mitte üksnes sõdureid, vaid kõiki riigiteenistujaid (kaitsevägi, politsei- ja piirivalveamet, päästeamet, ministeeriumide töötajad jne.). Seda just nende töö ning panuse eest meie kõigi heaolusse ja turvatundesse," põhjendab Lepp ja ütleb, et kinoinimeste arvates on riigitöötajatel seda soodustust vaja. "Riigitöötaja tuvastamine käib töötõendi või vastava tunnistuse alusel," lisab Lepp. 

Piletisoodustused Foto: Kuvatõmmis Cinamoni kodulehelt