Egiptuse pidu ööklubis TeaterFoto: Rene Lutterus
Inimesed
13. detsember 2019, 17:51

PEOGALERII | Tallinna kuumim ööklubi pani Egiptuse jumalad ja house-muusika fännid ühte patta!

Ajaloolised Egiptuse jumalad ja kaasaegne house-muusika - neil kahel ei tundu esmapilgul küll midagi ühist olevat. Kui liidad sinna juurde veel aga Tallinna kuumima ööklubi Teater ja promogrupeeringu MYTH, saad kokku uue ja tõeliselt populaarse pidudesarja PYRAMID, mis toob igal korral klubkülastajateni ühe silmapaistva Egiptuse jumala ja muusika koorekihi house`i, hip-hop`i ja RnB maailmast.

Just selline peoõhtu meelitas Klubisse Teater erakordselt palju pidulisi, kelleni toodi tõeliselt vaatemänguline meelelahutus.

Salapära, silmapete ja aarded - see oli pidu, mida niipea ei unustata. Mis oleks pidude hooajal veel fantastilisem, kui veeta nädalalõpp koos sõprade ja kolleegidega, seda kvaliteetse show-programmi ja hea muusika saatel.

Klubi Teater aastalõpuprogramm on täis live-esinejaid ja omapäraseid peoõhtuid. Juba täna, 13. detsembril on Klubis Teater toimumas  järjekordne üle võlli peoõhtu, sest uksed avatakse SELLE AASTA VIIMASELE, SUURELE VALLALISTE PEOLE, kus lavale astub hetke kuumim artist SILVIA ILVES!