Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 15. detsember (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Töisest keskkonnast eemal olles tekkivad parimad mõtted, kuidas oma karjääriga edasi minna. Kui see ei õnnestu, tuleb endaga veel kõvasti tööd teha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oled õnne väärt, siis õnn ka tuleb! Seda pole vaja mitte oodata, vaid enda ümber vaadates üles leida. Kui sul on lapsi, siis seostub õnn sinu jaoks suuresti nendega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sina ise oled see, kes loob tingimused, et õnnelikuks saada. Peaksid end praegu väga hästi, omas elemendis tundma. Kui see nii ei ole, saad asja parandada vaid sa ise.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Proovi oma mõtteis tööasjadest lahti lasta, muidu ei suuda sa korralikult välja puhata. Tervislik seisund sõltub suuresti sellest, kui hästi oled enda eest seni hoolitsenud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Juhul, kui su taskud on tühjad, analüüsi kriitiliselt minevikku. Küllap oled ise millalgi vea teinud ja sinu võimuses on sarnaseid vigu edaspidi suure hoolega vältida.

Neitsi
23. august – 22. september

Pigem peaksid võtma aega üksi olemiseks ja eneseanalüüsiks. Loodetavasti oled mineviku probleemidega rahu teinud ja suudad püsida tänases päevas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui su pere sind hoiab ja armastab, kui su vanemad sind toetavad – oska seda väärtustada ja anna vastu ka omalt poolt! Kaugeltki kõigil ei ole nii hästi läinud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Infokanalid on avali. See, mida sa teada pead saama, jõuab sinuni. Võib-olla ootamatul viisil, aga saad saatuslikke sõnumeid. Võta neid arvesse, siis on õnn sinuga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul ei ole võimalik nüüd ja kohe maailma ideaalseks kohaks muuta. Lõpeta põdemine asjade pärast, mis sinust ei sõltu. Sul on võimalik paremaks ja targemaks inimeseks saada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Jupiteri ja Uraani harmoonia loob positiivse õhkkonna. Julgust ja ettevõtlikkust on küllaga, ilmselt teed uljalt tulevikuplaane. Meeleolu on reibas ja optimistlik.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kõige tähtsam, et on olemas inimene, keda kõigest südamest armastad! Kui sul teda veel ei ole, pead esmalt analüüsima oma seniseid kogemusi suhtluses vastassooga.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul tuleb ettevaatlik olla juhul, kui hiljuti on olnud terviseprobleeme. Nädalavahetusel töötamine ja oma tervisega riskimine on keelatud!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Jupiteri ja Uraani trigoon annab lusti uuele aastaringile julgelt vastu minna. Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, tahad palju reisida, muljeid ammutada ja tutvusi sõlmida. Tekkida võib põnevaid ja edasiviivaid ideid. Seigeldes ei tohi aga unustada, et täita tuleb oma õlule võetud kohustusi.