Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
13. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 14. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võta päeva natuke rahulikumalt. Proovi lõõgastuda ja puhata ka, sest kui kogu nädalavahetuse hoogsalt tegutsed, tuleb väsimus paratamatult peale mõne päeva pärast.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tasub rohkem enda tervise peale mõelda. Ära peta end – vaata üle oma harjumused, analüüsi seda, mismoodi igapäevaselt tegutsed. Enese eest hoolitsemine on kõige tähtsam!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pole mõtet uusi asju alustada ja liigselt rabeleda. Leia viise, kuidas vabaneda sisemisest rahutusest, kuidas täielikult lõdvestuda ja meelt rahustada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Lase ajal voolata, puhka, lepi olukorraga. Kõik ei ole sinu võimuses, palju sõltub ka teiste inimeste otsustest. Ära põe asjade pärast, mida sa nagunii muuta ei saa.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Teised võivad sulle teha ettepanekuid ja avaldada arvamust, ent sa ei pea neid kuulda võtma. Enda elus toimuva üle tuleb sul enesel otsustada.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul tuleb mõelda ennekõike iseendale, alles seejärel teistele. Kui keegi sinult liiga palju saada tahab, siis on probleem temas. Sa ei pea teiste eest asju otsustama ja ära tegema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Üksinda tegutsedes kipud olema ebakindel. Kui kogu vastutus on sinu õlgadel, tundub see liiga raske koormana. Sul on vaja teistega jagada nii muresid, rõõme kui ka vastutust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa tahad ennast proovile panna, teistega konkureerida. Kindlustunde saavutad end kaaslastega võrreldes ja tõestades, et mingis valdkonnas oled nendest tugevam ja targem.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päris põnev on suhelda inimestega, kellel on teistsugune taust ja arusaamine maailma asjust. Ära ainult hakka võõrast inimest liiga kiiresti liiga palju usaldama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Toimunud on paljugi, nüüd saad sündmustele tagasivaatava pilgu heita ja kõike analüüsida. Taipad, mida sul on õppida, mis on sinu jaoks positiivselt muutunud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kellegi käitumine võib sind hetkeks rivist välja lüüa. Pead endale aru andma, et teised ei ole kohustatud tegutsema sinu ootuste kohaselt, neil on enda elu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on raske taibata, mis on teiste inimeste sõnade ja tegude taga, mis neid ajendab. Kui keegi sind kritiseerib, kipud selles kohe rünnakut nägema.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel eluaastaringil jagub sul tahtejõudu ning julgust muudatusi ette võtta. Suhete vallas pead aga vaeva nägema, enda arvamuse pealesurumise asemel püüdma teisigi mõista. Tahad kõike korraga saada – olla edukas töös, armusuhteid arendada ja suhted perega stabiilsed hoida.