Kristjan Sarv ja Maria Uppin-SarvFoto: Teet Malsroos
Inimesed
12. detsember 2019, 17:58

Hõissa! Näitleja Kristjan Sarv võttis naise (21)

Endine NO99 näitleja ja ka "Kättemaksukontoris" kaasa teinud Kristjan Sarv võttis septembris naiseks oma kallima, koreograaf Maria Uppini, kes kannab nüüd perekonnanime Uppin-Sarv. 

Juba 2012. aastal kirjutati, et Kristjan on lahku läinud näitlejatar Elina Pähklimäest (nüüd Purde). Elina kinnitas, et nad on lahus, kuid saavad sõpradena suurepäraselt läbi. Juba toona nähti Kristjanit liikumas koreograaf Maria Uppini seltskonnas. Kroonika kirjutas seitse aastat tagasi, et Kristjan ja Maria on Facebookis isegi märkinud, et on abielus, kuid tuttavate sõnul ei vastanud kuuldused abielust siis tõele. 

Ka 2014. aastal nimetas Kristjan Mariat oma abikaasaks. Paarike jäi koos pildile Eesti teatriauhindade jagamisel Linnateatris. "Tegemist on minu abikaasaga," ütles Kristjan siis. 

Siiski tundub, et päriselt tehti liit ametlikuks sel aastal, sest nii Maria kui ka Kristjan on Facebookis abiellumise kuupäevaks märkinud tänavu 14. septembri.

Esimesi pulmapilte on jagatud aga novembri algul. Maria Uppin on lõpetanud Tallinna Ülikooli koreograafia osakonna, täiendanud end New Yorgis, Merce Cunningham Dance Studios ja The Limón Foundationis. Praegu on ta tantsuansambli Lee kunstiline juht.