Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
12. detsember 2019, 22:23

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 13. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kuula rahulikult ära, mida kolleegidel öelda on. Võimalik on luua meeldiv koostööõhkkond, ent selleks pead loobuma egoistlikust soovist oma tahtmine jõuga läbi suruda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tööl proovi konfliktsetest olukordadest eemale hoida, ära lase end provotseerida! Pühendu rohkem isiklikele suhetele, armsama kaisus ununevad kõik mured.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahaliste tehingute tegemine lükka parem edasi. Kindlasti võta osa lõbusatest seltskondlikest üritustest – vabas õhkkonnas võid tutvuda mõne toreda inimesega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tööl võib tekkida probleeme ja vastuolusid kaaslastega, nende lahendamise võtmeks on oskus kenasti ja rahumeelselt suhelda. Tasub tuurid maha võtta ja teistele naeratada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töö ja isiklikud suhted hoia kindlakäeliselt lahus. Kui pead asju ajama vastassoost isikutega, siis võib ju tekkida kiusatus oma võlud mängu panna, ent see on libe tee.

Neitsi
23. august – 22. september

Tasub tööle pühenduda – tekkida võib soodsaid momente, mis annavad võimaluse rohkem raha teenida. Kaasinimeste salvavaid märkusi ära küll isiklikult võta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Anna kallimale hingamisruumi, ära proovi teda oma tahtele allutada! Pane rõhku sellele, et kodus meeldivat atmosfääri ja mõnusat olemist luua, tee midagi head süüa.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keegi võib provotseerivalt käituda, ent see, kuidas sina selle peale reageerid, on juba sinu vaba valik. Kui sa tuld ei võta, siis ei saa ka suuremat vastuseisu tekkida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sõprade toetus ja hea nõuanne kulub nüüd marjaks ära. Kui tunned, et sul on raske, otsi ruttu sõbrad üles. Tähtsaid rahalisi tehinguid või lepinguid ei maksa täna teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid olla võitluslikus meeleolus. Sulle tundub, et kui keegi käitub sinu tahte vastaselt, pead sa ta – maksku mis maksab! – paika panema. Ära tee ise oma elu raskeks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Hea oleks igapäevased tööülesanded veidikeseks kõrvale jätta ja vaheldust otsida. Hästi mõjub väljasõit kohta, kus sa varem käinud pole. Uued muljed teevad hingele head.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalikud on kokkupuuted tüüpidega, kes kangesti tahavad tüli norida. Proovi nende seltskonda vältida. Võid tunda väsimust, vajada lihtsalt pisut puhkust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastaringil oled julge ja ettevõtlik. Sul tekib häid ideid, kõige parem on aga see, et sul jätkub otsustavust need kiirelt ka ellu viia. Infokanalid on avatud, teave, mida sa vajad, jõuab justkui iseenesest sinuni. Sul tekib palju võimalusi reisimiseks ja enese arendamiseks, kasuta need maksimaalselt ära!