Siim Koppeli virmalistest inspireeritud muusikavideoFoto: Kaader videost
Saund
13. detsember 2019, 10:30

VIDEO | Trummar Siim Koppel tuli välja virmalistest inspireeritud muusikavideoga

Käes on 13 ja reede ning trummar Siim Koppel on selleks puhuks tulnud välja muusikavideoga loole „Beautiful Force“, mis on ühtviisi pisut õudne ja suurepäraselt maagiline.

 

Muusika autoriteks on Siim Koppel ja tema hea tuttav, produtsent Egert Kanep. „Lugu sündis väga ebatavalisel moel. Tavaliselt sünnivad sellised lood nii, et kirjutatakse muusika, millele tulevad taha trummid ja rütm. Seekord läks aga nii, et salvestasin prooviks trummipartii ja saatsin selle Egertile. Ütlesin, et sellele võiks juurde sobida saund filmimuusikažanrist,“ räägib Siim.

Muusikavideos on kasutatud UV-efekte. „UV-efektid sümboliseerivad minu jaoks Põhjamaade virmalisi. Trummimäng ja visuaalkunst on mulle alati meeldinud ja nüüd saan ma need omavahel siduda,“ sõnab Siim.

„Video ise räägib eluteekonnast – ühel hetkel oleme punktis, kus oleme varem olnud – ja soovist gravitatsioonist lahti lasta ja lennata,“ selgitab Siim. Gravitatsiooni näeb ka videos – kui Siim lööb trummipulkadega vastu trumme, lendavad tantsijad samal hetkel õhku, jättes mulje justkui oleks Siimul võime gravitatsiooni muuta.

Lisaks Siimule teeb videos kaasa 12 Free Flow Studio tantsijat.

Muusika - Siim Koppel ja Egert Kanep

Operaator - Karl-Robert Kurm

Montaaž - Sander Lebrecht

Tantsijad - Free Flow Studio

Koreograafia - Alice Aleksandridi