Rootsi printsess SofiaFoto: JONATHAN NACKSTRAND/TT/Scanpix
Inimesed
12. detsember 2019, 15:59

JULGE SAMM: printsess Sofia paljastas Nobeli galal tätoveeringu (1)

Prints Carl Philipi abikaasa Sofia kandis Nobeli auhindade üleandmisel silmatorkavat helesinist kleiti, mis paljastas tavaliselt varjus püsiva tätoveeringu.

Ajakirja Elle andmeil kandis äsja 35. sünnipäeva tähistanud printsess Itaalia siidkrepist kleti, mille disainer on Emelie Janrell. Peas kandis printsess diadeemi, mille kuningas ja kuninganna olid talle 2015. aastal pulmadeks kinkinud, kuid selle smaragdid oli Sofia lasknud Nobeli gala puhuks türkiisidega asendada.

Sinine kleit toonitas printsess Sofia seljatätoveeringut, kuid ka printsess Madeleine'i nööbirida läbipaistval kangal paistis olevat ihu küljes kinni. Foto: TT/Scanpix

Enamikul Nobeli-fotodel on printsess eestvaates, kuid selja tagant tehtud pilt paljastas tema tätoveeringu. Kuid endine aktimodell ja reality-sarja täht Sofia demonstreeris tätokat õigupoolest juba oma pulmas, märgib USA ajakiri Hola.

See pole printsessi ainus ihupilt: tal on teine tätoveering rindkerel ja kolmas pahkluul. 

Ajakiri Hello! märgib, et Taani troonipärijal prints Frederikil on kaks tätoveeringut (sääremarjal hai ja õlavarrel kujund, mis viitab printsi hüüdnimele Pingu), kuid see on sealses kuningakojas moes. Kroonprintsi emaisal Frederik IX-l, kes valitses Taanit 1947-1972, olid ülakehal samuti tätoveeringud - lohed ja linnud. Nagu vanaisalgi, sümboliseerivad Frederiki tätoveeringud ajateenimist Taani mereväes.