Maisa Torppa ja Jari-Matti LatvalaFoto: @maisatorppa/Instagram
Inimesed
12. detsember 2019, 12:29

Soome ralliässa ekskihlatu ostis koos uue mehega kalli armupesa (16)

Soome ralliässa Jari-Matti Latvala endine pruut Maisa Torppa on eluga jõudsalt edasi läinud ja uue mehega õdusa pesa pununud.

Sügisel Latvalast suure skandaali saatel lahku läinud endine reality-täht avaldas detsembri algul sotsiaalmeedias foto oma uuest luksuslikust elamisest, täpsustades hashtag'is, et pool sellest kuulub talle.

 
 
 
View this post on Instagram

Uusi koti ja esineet asetellaan ja ripustetaan edelleen rakkaudella ❤️ Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! 🇫🇮 #newhome #halfismine

A post shared by Home By Maisa Torppa (@ripustetturakkaudella) on

Nüüd kirjutab Seiska, et Maisa soetas kodu koos oma uue kallimaga - sellesama Mikkoga, kellega ta oli Latvalale väidetavalt truudust murdnud. Maja olevat maksnud 365 000 eurot. Pool sellest kuuluvat Torppale, kelle mullune teenistus oli Iltalehti teatel allpool Soome ametlikku vaesuspiiri - 12 000. Seega oletab Soome kõmumeedia, et Maisa vajas võimaliku eluasemelaenu saamiseks käendajat või käendajaid.

2017. aasta jaanipäeval kihlunud Torppa ja Latvala lembeskandaal sai alguse tänavu sügise hakul, kui Soome kõmuleht Seiska väitis, et ralliässa pruut on teda juba pool aastat ühe Soome IT-firma juhiga petnud. Armuke olla Maisaga tutvunud kevadel Lapimaal. Tõestuseks salasuhtest avaldas Seiska fotod, kus Torppa pärast firmajuhi ridaelamus veedetud ööd tema BMWsse istus. 

Latvala armuskandaali lahati Soome kõmuajakirjanduses põhjalikult. Torppa tembeldati truudusemurdjaks. Naine eitas süüdistust. Oktoobris - vaid mõni kuu enne planeeritud pulmi - saabus teade kihluse purunemisest. Novembrikuises ajakirja Me Naiset intervjuus möönis Torppa, et tal on nüüd uus kallim, kuid kinnitas, et ei murdnud Jari-Mattile truudust. Nad olnud Mikkoga seni vaid sõbrad.

Maisa andis mõista, et tema ja Latvala armulugu purunes hoopis ralliässa enese inetu käitumise tõttu - Latvala oli ta raseduse katkemisega üksi jätnud ning olnud süüdi teisteski patustustes. "Sain meie ühisel reisil teada asju, mida ma poleks Jari-Mattist eales uskunud. Mu usaldus purunes põrmuks."