Merylin NauFoto: Merili Kevvai
Inimesed
11. detsember 2019, 21:51

OI EI! „Rannamaja“ Merylin kustutab oma aktipiltidega konto: mul oli valida, kas raha või minu imidž (27)

Oktoobris rõõmustas "Rannamajast" tuntud Merylin Nau oma fänne uudisega, et on teinud konto portaali onlyfans.com, kust saab 20 euro eest vaadata tema kauneid aktipilte. Nüüd teatab näitsik aga, et on otsustanud konto sulgeda!

Merylin tegi konto seepärast, et internetis ilmusid välja tema kunagised aktifotod, mis talle üldse ei meeldinud ja naine ütles, et need pole kunstilised. Siis otsustas ta teha uued ja võõraste inimeste asemel nendega ise raha teenida. 

Kontoga läks tal hästi, sest ühel hetkel otsustas ta osa teenitud tulust annetada loomade varjupaigale ja naine paljastas, et teoreetiliselt ei peakski ta tööl käima, sest konto toob hästi sisse. 

Mis siis nüüd juhtus? "Ükskõik, mis ka ei juhtuks, Onlyfansi kontost räägin täna viimast korda. Rohkem ma sel teemal kuskil sõna ei võta. Vahet pole, kui palju ma seal teenisin ja kuidas mul sellega läheb," räägib Merylin oma Instagram story's. 

"Ma tegin sel hetkel, mida tegema pidin. Võimalik, et see oli vale liigutus, võib-olla ma ei oleks pidanud seda tegema, aga tahan öelda, et mul on tulevikus sellised plaanid... oleks parem, kui lihtsalt seda mu teele ette enam ei tule. Ma üritan selle võimalikult sügavasse minevikku toppida ja ongi nii," annab ta teada, et kustutab konto varsti. "Äkki uuel aastal. Täna saab veel näha, aga see on ka kõik."

Siiski tunnistab ta, et kontot kustutada on ka natuke kahju. "Alati, kui tahad endale midagi head lubada, siis vaatad, et Onlyfans, laed raha alla ja lähed poodi. Mul oli valida, kas see raha või minu imidž ja ma tegin oma valiku."