Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 12. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Emotsioonid võivad olla üsna tugevad, samas ei pruugi sa iseendast hästi aru saada. Ära ürita oma tundeid maha suruda, parem proovi mõista, mida sind häirib ja mida tegelikult vajad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üritad edasi pürgida ja tahad teistest parem olla. Su pingutusi võib kroonida edu, aga ainult juhul, kui keskendud sellele, et ise tubli olla ega suhtu kaaslastesse kui konkurentidesse.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Täiskuuajal valdab sind sisemine pinge. Eriti jõuliselt võib see välja lüüa partnerlussuhete vallas. Võid kellegagi tülli pöörata, pärast suu puhtaks ütlemist on aga õhk selgem.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on võimalusi silma paista, samas valitseb aga ka konfliktioht. Oled enesekeskne, kipud oma ideid peale suruma ja teiste mõtteid jõuliselt maha tegema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kindlasti tuleb täita möödapääsmatud kohustused, samas on vajalik, et saaksid piisavalt palju teha just seda, mis sulle rõõmu pakub, näiteks hobidega tegeleda ja lastega koos olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg sobib hästi õppimiseks, kusjuures vahet pole, kas õpid selleks, et arendada professionaalsust või oma huvidest lähtuvalt, uued teadmised on igal juhul väärtuslikud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pööra tähelepanu oma pereliikmetele, näita, et armastad neid. On tähtis, et suudaksid lähedasi aktsepteerida ka siis, kui nende vaated elule sinu omadest sootuks erinevad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elutempo on küllalt kiire, on palju liikumist ja kohtumisi erinevate inimestega. Hoia silmad-kõrvad lahti, sinuni võib jõuda olulist ja tähenduslikku infot.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tegutsed eeskätt emotsioonidest lähtuvalt, sinu tegevus võib aga kaaslastele veider paista. Võimalik, et sul on olulised asjad selgeks mõtlemata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tasub teha tulevikuplaane, otsida teid eneseteostuseks. Väärtustad iseennast ja tunned vajadust minna edasi just enda vajadustest lähtuvalt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Materiaalsed väärtused on nüüd sulle ehk olulisemadki kui vaimne tegevus. Sa ei võta ette asju, mis sulle kasu ei too. Peas võib keerelda huvitavaid äriideid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oluline on olla teiste hulgas. Üksinda tegutsemine ei vii sind kuhugi, kui aga leiad õiged kaaslased, tunned end turvaliselt ja saavutad nendega koostööd tehes paljugi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algav eluaastaring on omajagu pingeline, ent ka murranguid võimaldav mitmeski eluvaldkonnas, eriti soodsaid võimalusi pakub ärivaldkond. Ära kurvasta lõppenud armusuhete pärast – liigne minevikule mõtlemine toob ebakindlust ka praegusesse aega ja takistab sind uute suhete arendamisel.