Virginia Giuffre BBC saates "Panorama". Foto: AP/Scanpix
Inimesed
11. detsember 2019, 14:11

Prints Andrew’ süüdistaja avaldas kõhedaks tegeva sõnumi (15)

Virginia Roberts Guiffre, keda enda väitel sunniti 17aastasena kolm korda prints Andrew'ga vahekorras olema, peab oma kohuseks avalikult teatada, et tal ei ole enesetapumõtteid. "Kui minuga peaks midagi juhtuma, [...] ärge jätke seda sinnapaika."

36aastane Virginia andis hiljuti BBC-le avameelse intervjuu, milles kinnitas, et oli pedofiil Jeffrey Epsteini seksiorjade võrgustiku liige ning magas Epsteini käsul kolm korda Elizabeth II keskmise poja prints Andrew'ga. Epstein parseldas teda ka teistele oma mõjukatele sõpradele. "Kui minuga peaks midagi juhtuma, siis palun oma pere nimel: ärge jätke seda sinnapaika ja aidake mul neid kaitsta. Liiga palju on kurje inimesi, kes tahavad mind vaigistada," vahendab Daily Mail Virginia Twitteri sõnumit. Naine toonitab, et on seda öelnud ka oma psühhoterapeudile ja perearstile. 

Küllap on Giuffre'i säuts seotud Epsteini ootamatu surmaga: 66aastane USA miljardär suri augustis vanglas kohtuprotsessi oodates. Ametlikel andmeil poos Epstein end üles, kuid tipp-patoloog Michael Baden väidab Daily Maili teatel, et asitõendid osutavad mõrvale - Epstein olevat vangikongis surnuks kägistatud.