Ott Lepland koos emaga Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
10. detsember 2019, 21:25

Oti ema avaldas raske olukorra, miks poeg isata kasvas: ta oli tegelikult abielus (19)

Ott Leplandi ema Külli avaldas Vikerraadio saates "Käbi ei kuku" põhjuse, miks laulja on pidanud üles kasvama isata.

Külli meenutas, et esimest korda nägi ta Oti isa Jüri restoranis Vana Toomas. "Ta oli rohkem joonud kui vaja. Käisin temaga korra tantsimas. Mingid kontaktid ta mulle andis, aga mina ei võtnud ühendust," rääkis Külli.

Mõni aeg hiljem nägid noored teineteist ka teises pealinna populaarses restoranis. "Astus härra sisse, valges ülikonnas. Selline väärikas ja kena. Vaatasin et see on see sama Jüri. Siis ühel hetkel oli ta minu selja taga takso peatuses. Ulatas mulle roosi."

Külli rääkis, et kuigi nende vahel oli suur romantika ja armumine, oli mees tegelikult abielus. "Aga nad ei saanud lapsi. Temas oli tegelikult nii suur valu. Muidugi see naine segas väga vahele, kui sai teada, kui olen lapseootel. Sõna otseses mõttes ei lasknud meid kokku," meenutas Külli keerulist aega.

Kuigi Jüri lubas Küllile lapseootuse ajal maid kokku, siis teadis ta, et kasvatab lapse üksi üles. "Meil oli tugev armumine. Ilus aeg oli see tegelikult. Aga olin teadlik, et lapse kasvatan üksi."

Ott rääkis saates, et isa otseselt tema kasvatamises ei ole osalenud, aga mäletab teda, kui oli seitsme-kaheksa aastane. "Ta ikkagi tundis huvi ja käis meil külas. Siiamaani on see suhtlus säilinud. See ei ole katkenud. Mäletan perioodi, et isa tahtis tagasi tulla meie perre, aga mina panin käe ette ja ei olnud nõus sellega."

Täispikka intervjuud kuula siin: