Joel-Rasmus RemmelFoto: Martin Ahven
Inimesed
10. detsember 2019, 12:12

Joel Remmel lahkuminekust Laura Põldverega: ma ei saa öelda, et olen kuidagi tänulik, et see juhtus (28)

"Tagasi vaadates saan öelda, et olen lahkuminekust välja tulnud tugevamana. Aga ma ei saa öelda, et olen kuidagi tänulik, et see juhtus," räägib Joel Remmel ajakirjas Anne&Stiil.

"Usun, et ka õnnelikus abielus olnuna oleksin vajalikud õppetunnid kätte saanud. Ei saa väita, et üksnes lahkumineku kaudu on võimalik mõningaid asju õppida. Eks üksjagu enesehävituslikku väljaelamist oli ka, sel perioodil mu äärmused laienesid," avaldab ta.

Refereeritud artikli täistekst ajakirjas Anne&Stiil.

Laura Põldvere ja Joel Remmel abiellusid 2013. aasta septembris ning paari laulatas Joeli vanaisa, Viljandi baptistikoguduse pastor Aamo Remmel. 2016. aasta aprillis teatasid nad, et on otsustanud abielu lahutada. 

Suur põhjus oli, et Joeli pere on väga usklik. "Tundsin juba pikka aega, et ma hakkan kaotama iseennast ning mu mõtted on justkui teise inimese omad. Jah, minagi usun jumalasse, aga ajapikku tundsin, et teatud vaated piiravad liialt," selgitas Laura Kroonikas.

Laulja tõdes, et teadis enne abiellumist, et tema ja Joeli perekonnad on vastandlikud. "Ma olin valmis selle abielu nimel vaeva nägema, püüdma teda mõista ja üritama ennast sinna maailma paigutada. Kuni lõpuks ühel hetkel mõistsin, et tegelikult ma pole selleks võimeline, ning sisimas hakkasin sellele vastu võitlema."