Lacuna CoilFoto: Erlend Štaub
Saund
10. detsember 2019, 10:52

Ära maga maha! Eluveitie, Lacuna Coil ja Infected Rain annavad juba sel pühapäeval Helitehases võimsa kontserdi

Folk-metal'i üks kuulsamaid esindajaid Eluveitie, gooti-metal'i täht Lacuna Coil ja raskemat nu-metal'it viljelev Infected Rain annavad 15. detsembril vägeva kontserdi Tallinnas Helitehases.

Varem mitu korda Tallinnas esinenud Eluveitie loodi 2002. aastal, kui bändi vokalistil Chrigel Glanzmannil tärkas idee liita energiline metal-muusika iidsete keldi kultuurist pärinevate elementidega. Nende esimene stuudioalbum "Spirit" pälvis kohe plaadifirma Nuclear Blast tähelepanu ning sealt edasi on bändi saatnud märkimisväärne edu.

Itaaliast pärit Lacuna Coil pole muusikaaustajate jaoks kindlasti võõras nimi. 1994. aastal alustanud bänd on samuti varasemalt Eestit väisanud - viimati möödunud aasta Hard Rock Laagri peaesinejana. Tänaseks on nad välja andnud kaheksa stuudioplaati, millest "Comalies" sai maineka plaadifirma Century Media enim müüdud albumiks ja "Dark Adrenaline" jõudis Billboard 200 edetabelis 15. kohale.

Infected Rain on metal-maastikul samuti tuntud nimi, mille taga seisev punt sai tuule tiibadesse 2008. aastal. Moldova nu-metal'i täht on juba varasemalt nii Eluveitie kui Lacuna Coiliga lava jaganud. Lisaks on koos üles astutud selliste maailmanimedega nagu Dimmu Borgir ja Mötley Crüe.

Kontserti korraldava Urban Culture Entertainmenti esindaja Tanya Korenik tõdeb, et tegemist on kindlasti oodatud üritusega. “Olen äärmiselt uhke, et Tegnatos European 2019 kontserttuur ka Tallinnasse jõuab. Need kolm bändi pole pelgalt muusikatööstuse väärtuslikud pärlid - kõigil neil on Eestis väga palju fänne! Lisaks tuleb mainida, et kuna kõigil kolmel bändil on naislauljad, on oodata väga elegantset ning meeldejäävat etteastet.”

Piletid kontserdile on saadaval Ticketeris.