Anne Hathaway 11. oktoobril 2019. Foto: Capital Pictures/Scanpix
Inimesed
10. detsember 2019, 10:00

Anne Hathaway sai teise lapsega maha!

Mõnda aega avalikkusest eemal olnud Anne Hathaway jäi pühapäeval paparatsokaamera ette turvahälliga. Selle asuka nägu ei paistnud küll välja, kuid kõik oli selge: näitlejanna on teise lapsega salamisi maha saanud.

Daily Mail märgib, et "Hüljatute" staar hoidis fänne raseduse kulgemisega kursis. Viimane selleteemaline postitus pärineb 15. novembrist, Anne'i sünnipäevast. 

Kuid beebiuudist pole Anne veel avaldanud. 13. novembril pidi näitlejanna osalema oma uue filmi "Dark Waters" esilinastusel, kuid jäi sellele ilmumata. Instagramis avaldas ta kahetsust, kuid toonitas fännidele: "Puudusin hea põhjusega."

Nüüd  tabati 37aastane näitlejanna Connecticuti osariigis pargist koos abikaasa Adam Shulmaniga, kelle käes oli turvahäll, ning nende kolmeaastase poja Jonathaniga.

Tunnistas rasestumisprobleeme

Juulis sotsmeedias rasedusest teatades kirjutas Anne: „Kõigile, kes parasjagu viljatus- ja sigitamispõrgust läbi käivad: palun võtke teadmiseks, et ma ei jõudnud joonelt kummagi raseduseni. Mõtlen teie peale."  Augustis rääkis Hathaway Daily Maili intervjuus, et tee raseduseni oli okkaline. 

"Iga kord, kui üritasin rasedaks jääda ning asjad ei laabunud soovikohaselt, suutis keegi rasestuda. Sain aru küll, et see pole mõeldud minu piinamiseks, aga ausalt öeldes oli mul natuke selline tunne küll," ütles Hathaway. "Veelgi hullem oli see, et mul oli selle tunde pärast piinlik, sest sellest ei saanud rääkida. Inimesed ei räägi sellistest asjadest, aga peaksid rääkima."

Anne selgitab, et mainis rasedusuudist teatades ka oma probleeme, soovides kõnetada neid fänne, kel enesel on lapseootele jäämisega komplikatsioone. "Selline naine näeb mu teadet ja ma mõistan, et tal on mu pärast hea meel, kuid miski selles teeb talle meelehärmi. Tahtsin vaid öelda: "Tead, minu puhul polnud see samuti nii lihtne, kui tundub.""

Anne lisab: Instagramis paistab elu imeline, kuid sotsiaalmeedias jäetakse paljud asjad kajastamata. "Kui jätame kurvad asjad välja, tekitame viljastumisprobleemidega naistes üksildase tunde; tekitame neis tunde, et see kõik on nende endi süü. Tahtsin olla taktitundelisem."