Juice WlrdFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
10. detsember 2019, 09:32

Noore räpistaari dramaatilise surma kohta tuli uut infot

Pühapäeval varises Chicago lennuväljal kokku 21aastane räpistaar Juice Wrld. Pealtnägijate sõnul oli tema suust voolanud verd. Arstidel ei õnnestunud artisti elu päästa. Nüüd selgub noore muusiku viimaste elutundide kohta uut infot.

TMZ.comi andmeil tunnistasid Juice'i kaaskondlased, et räppar oli lennusõidul Californiast Chicagosse tablette söönud. Kuna võimudele oli saabunud hoiatus, et eralennukis on tulirelvi ja narkootikume, otsiti lennuk pärast maandumist läbi. Chicago politsei esindaja Anthony Guglielmi ütles esmaspäeval, et  üks FBI agent manustas staarile Narcani-nimelist vastumürki. Juice tuli põgusalt teadvusele, kuid suri haiglas. 

Lisaks selgub, et lennuki pagasiruumis olnud kohvritest avastati 30 kilo jagu marihuaanat. Californias on kanep legaalne, kuid Chicagos on aasta lõpuni selle uimasti pruukimise suhtes rangemad piirangud. Veel leiti lennukist kodeiinipõhist köharavimit, mida samuti pruugitakse kaifi saamiseks. Lähikondlaste sõnul oli Juice Wrld sõltuvuses kodeiini sisaldavast kangest valuvaigistist oksükodoonist. 

Pagasist leiti ka tulirelvi ja laskemoona.

Nädal tagasi 21aastaseks saanud Juice'i surma kohta ringleb aga kõlakaid: fännid loodavad, et ehk polegi uudis nende lemmiku lahkumisest tõsi. Sotsmeedias levib noore räppar tviit 2017. aasta aprillist, mil ta ütles, et kavatseb saada ülipopulaarseks, hiilata paar aastat - "ja siis oma surma lavastada".