Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. detsember 2019, 22:22

PÄEVAKOROSKOOP: teisipäev, 10. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Proovid võtta aega nii tööasjade tegemiseks kui ka kallimaga koos olemiseks. Ilmselt aga hindad oma aja- ja jõuvarusid üle, kõigeks ei jää aega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära hakka tööl teisi õpetama! Võib selguda, et keegi kaaslastest on samal teemal hoopis pädevam, valjul häälel liigselt targutades paned end veidike piinlikku olukorda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Et töö jõudsalt edeneks, tuleb seda teha süsteemselt, keskenduda oma ülesannetele. See ei õnnestu täna kuigi hästi, sind valdab soov mitut põnevat asja korraga teha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid olla kergesti mõjutatav. Praegune emotsionaalne tundlikkus tuleb kasuks loominguga tegelemisel, ent aeg ei sobi kõige paremini äriasjade ajamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära võta enda õlule rohkem kohustusi, kui sa reaalselt täita jõuad! Enne ülemustele jah-sõna ütlemist tuleb võtta aega mõtlemiseks. Mõnikord on oskus ei öelda väga vajalik.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi sõpradest võib paluda rahalist abi. Muidugi on sul soov teisel aidata kitsikusest välja saada, ent selleks peaks leidma viisi, mis sinu rahakoti puutumata jätab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

See, et sa kunagi ammu midagi õppinud oled, ei tähenda veel, et sa kõike tead. Ei maksa oma teadmiste ja oskustega hoobelda, ümberringi on veelgi helgemaid päid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ilusad, luksuslikud asjad panevad sul silma särama. Võimalik, et teed suurema sisseostu ilma pikemalt mõtlemata, õigustades end, et sa ju ometi võid endale ka midagi lubada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tugevad emotsioonid võivad takistada kainet mõtlemist. Tänased olukorrad võivad kuidagimoodi puudutada su kõige hellemaid kohti, mida hoolikalt peidad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tööl tunned end sõiduvees olevat. Pärast mõningast pausi antakse sulle mänguruumi, võimalust tõestada oma suutlikkust. Ära seejuures end hingetuks pinguta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned end päris hästi õpetaja rollis. Sulle meeldib valjul häälel rääkida asjadest, millest sa palju tead. Arvesta, et ka kuulajate hulgas võib olla asjatundlikke inimesi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kipud inimesi üle hindama. Kui kellegagi kohtud ja ta sulle positiivse esmamulje jätab, võtad teda juba kui sõpra. Kui liigselt usaldad, kasutatakse sind paraku ära.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uus eluaastaring pakub sulle suurepäraseid võimalusi nii partnerlussuhete loomisel ja arendamisel kui ka karjääri vallas. Tunned end kindlalt, kui sind tunnustatakse ja sinuga arvestatakse. Saad teha olulisi muudatusi ning tegevusvälja avardada. Jälgi, et oma tegevuses alati seaduse piiresse jääksid.