Jaak JohansonFoto: Teet Malsroos
Inimesed
9. detsember 2019, 17:09

Jaak Johanson paljastab, et võitleb leukeemiaga: keemiaravi käib juba kolm päeva ja kohe langevad juuksed padja peale (18)

Näitleja ja muusik Jaak Johanson paljastab sotsiaalmeedias oma tervise kohta ehmatava asjaolu ja teatab, et sel hingedeajal kutsus teda tantsule vastupandamatu äge leukeemia. 

Johanson kiidab arste ja saadab oma tänusõnad Iris Koortile ja PERHi hematoloogile Mariken Rossile. "Ent tants kestab veel... ilmselt üsna pikalt," rahustab mees siiski oma jälgijaid. "Pange aga lihtsalt arstide auks südameid, nutta pole siin midagi," lisab ta. 


"Pole vaja mingit vahtu ajada. Olulisem on sünnipäeva mittetähistamine," lausub Johanson Õhtulehele. "Tänu sellele sain ma alibi väga kiirelt areneva verevähi näol, mis on ühtlasi loodetavasti ka väga efektiivselt ravitav, kuna väga kiire taibuga perearst sai aru, et midagi on väga imelikku. Õnneks sain kiirelt selle saba peale," sõnab mees. 

"Nüüd on paar kuud siin haiglas mitu kuud väga intensiivset keemiaravi." Johanson räägib, et on praktiliselt kohe karantiinis. "Keemiaravi juba kolm päeva käib ja kohe langevad juuksed padja peale. Aga tuju on hea."

"Kogu nali on selles, et saan pühapäeval 60aastaseks. Aga kuna ma püüan niigi vältida numbri tegemist, siis inimeste soovidele tullakse vastu," naerab ta telefonis.