AdaFoto: Martin Ahven
Inimesed
9. detsember 2019, 12:25

VIDEO | „Rannamaja“ Ada paljastab, mitu suhet tal olnud ja on ning kui vanalt süütuse kaotas (22)

Tõsielusaatest "Rannamaja" tuntuks saanud Ada proovib kätt ka juutuuberite maailmas ning avaldas oma Youtube'i kanalil video, kus vastab koos sõbraga end peoks valmis sättides lugejate mahlakatele küsimustele.

Üks Ada fänn uuris, millal naine süütuse kaotas. "Ma olin 20," paljastas Ada ja lisas, et noormehe jaoks oli see väga positiivne. Päris suhteid on Adal enda sõnul olnud kaks.

Muidugi leidus ka mahlakaid küsimusi, näiteks, mitu korda päeva jooksul oleks normaalne vahekorras olla ja mis on selles osas videoosaliste rekord. "Ma arvan, et mul on kolm või neli rekord." Ada arvas, et optimaalne oleks õhtul enne magamaminekut ja hommikul enne tööd voodirõõme jagada. "Ja ka päeval, kui on aega." Sebastian, kellega koos Ada videos figureeris, ütles, et tema rekord on lausa kaheksa korda päevas. "Mul on nii kiire elu, et mul pole aega selle jaoks!" oli Ada üllatunud. 

Lisaks uurisid vaatajad, mida arvavad Ada ja Sebastian grupiseksist. "Mul on raskusi ühegagi hakkama saada. Ma ei suudaks. Sa pead mõtlema nii paljude inimeste vajadustele ja samas, et sul endal on ka hea." Lisaks paljastas Ada, et on ülimalt kade inimene. "Kui lähen kellegagi voodisse, tahan ma, et mina ja ainult mina, et me mõtleme üksteisele."