Urmo TammFoto: Joosep Martinson
Inimesed
9. detsember 2019, 13:04

Telereporter Urmo Tamme kihlus läbi: oleme mõlemad juba uutes suhetes (3)

2015. aasta veebruaris rääkis Kanal 2 reporter Urmo Tamm detailselt, kuidas oli elukaaslase Liisi ees põlvili laskunud, et teda naiseks paluda. Nüüdseks on paarike lahku läinud. 

Urmo ei oska esimese hooga enam meenutada, millal ja kuidas lahku mindi, kuna palju vett on vahepeal merre voolanud. "Lihtsalt kasvasime lahku. Ega siin midagi suurt erilist ole," lausub Urmo. "Tema leidis endale uued väljundid ja hakkas elus liikuma sinnapoole. Meie suhe sai alguse ikkagi ju päris noorelt," tunnistab Urmo. "Tema oli 19aastane. Teinekord noorte suhetega juhtub niimoodi. Ikka minnakse lahku. Midagi sensatsioonilist selles ei olegi."

Tänasel päeval on noorte teed lahku läinud ja mõlemal juba käekõrval uued kaaslased. "Viisakusest ikka oleme suhelnud, aga mingit tüli meil omavahel pole. Meil on juba ammu uued suhted käimas," sõnab Urmo. "Lahkuminekus ei olnud midagi dramaatilist. See oli nii kaua aega tagasi. Läksime sõbralikult lahku. Pärast seda suhtlesime ikka natuke. Aga saan aru, et tal on ammu juba uus suhe ja ka minul. Kumbki ei mõtle enam selle peale."