Juice Wrld tänavu mais Las Vegases Billboardi muusikaauhindade jagamisel. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. detsember 2019, 10:25

Lennujaamas kokku kukkunud 21aastane räpitäht suri (6)

USA räppar Juice Wrld suri Chicago Midway lennujaamas ootamatu haigushoo tagajärjel. Ta oli alles eelmisel esmaspäeval 21aastaseks saanud. 

Iltalehti teatel varises augustis Soomes esinenud Juice Wrld (õige nimi Jarad Anthony Higgins) Chicago lennujaama fuajees kokku ja tema suust voolas verd. Äsja Californiast saabunud noor räpitäht toimetati haiglasse ja oli veel kiirabiautos teadvusel, kuid suri varsti pärast haiglasse jõudmist. Surma põhjus on veel lahtine.

New York Posti teatel vahistati kaks Juice'i turvameest seoses tulirelva ebaseadusliku kandmisega. Räppar oli lennujaamas olnud ligi tosinapealise kaaskonnaga. Ihukaitsjatel oli küll Illinois' osariigis kehtiv relvaluba, kuid selle alusel ei tohtinud tulirelvi lennujaama tuua. Muud kontrabandi räpistaari kaaskonnalt ei leitud.

Räppartist tõusis mullu areenile palaga "Lucid Dreams", mille aluseks on Stingi hitt "Shape of My Heart" (1993). Juice Wrldi laulu Spotifyst kuulatud ligi miljard korda. Tõusev täht astus üles ka teiste artistide, näiteks Travis Scotti ja Future' plaatidel.