Õhtujuht Steve Harvey intervjueerimas Lõuna-Aafrika missi Zozibini Tunzit, kes kuulutati lõpuks Miss Universumiks. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. detsember 2019, 10:04

JÄLLE! Miss Universumi konferansjee tegi järjekordse piinliku prohmaka (1)

2015. aasta "Miss Universumil" puhkes üüratu skandaal: õhtujuht Steve Harvey kuulutas võitjana välja vale neiu. Staažikas konferansjee vääratas ka tänavu, kuid mitte enda süü läbi.

2015. aasta detsembris sai Miss Colombia kanda Miss Universumi krooni vaid minuti jagu - seejärel pidi ta selle loovutama tegelikule võitjale, Filipiinide iluduskuningannale.  "See oli minu viga," kinnitas Steve Harvey ja demonstreeris kaamera poole paberilehte, millelt ta oli tulemuse ette lugenud. "Siin on kõik õigesti kirjas. See oli minu viga."

Tänavu tekkis Harveyl segadus rahvariiete vooru võitjat kuulutades. Ta hõikas välja, et tiitel läks Filipiinidele, ekraanil näidati ka Filipiini esindaja uhket kostüümi. Kuid laval olev neiu oli sunnitud talle märkuse tegema, et ta on pärit Malaisiast, mitte Filipiinidelt. Konferansjee ütles enda õigustuseks, et Filipiinide nime oli talle näidatud teleprompterist. 

Lõpuks selgus, et Harveyl oli siiski õigus olnud. Võistluse esindaja seletas oma avalduses, et kostüümivooru võitis tõesti Filipiinide esindaja Gazini Ganados, keda fotol näidati. Miss Malaisia Shweta Sekhoni etteaste olnud lisa-atraktsioon. "Miss Sekhonil polnud aimu, et me kuulutame Filipiinid esmalt välja," vahendab New York Post.