Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 9. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täpsust nõudvad tööd ja tegemised ei taha kuigi hästi õnnestuda. Kipud olema hajameelne, eriti härdaks muudab sind möödunud õnnelike aegade meenutamine.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vestlus kellegagi sõpradest võib venida tundide pikkuseks ning viia väga isiklike teemadeni. Võimalik, et sulle usaldatakse suur saladus või tahad ise midagi südamelt ära rääkida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled hooliv ja kaastundlik, valmis toetama nii pereliikmeid kui ka töökaaslasi. Sulle tundub, et teiste elu on raskem kui sinu oma, kipud vabatahtlikult teiste koormat enda õlule võtma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinuni jõudev info ei pruugi tõele vastata. Kui kuuled uudiseid, suhtu neisse kriitiliselt, kontrolli fakte. Ära kuuldu põhjal kellegi kohta arvamust välja kujunda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui täna mõne libekeelse müügimehe haardeulatusse satud, võid kergesti reklaami õnge minna ja osta endale kalli raha eest mingi ebavajaliku vidina.

Neitsi
23. august – 22. september

Pole parim päev ülemustega läbirääkimiste pidamiseks või tõsisemate tööplaanide pidamiseks. Oled liiga allaheitlik ja võid sinisilmselt enda õlule liig raske koorma võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui su töö on loominguline, siis peaks tänane päev küll korda minema – fantaasialend on erakordselt kõrge. Tervise eest tuleb aga eriti hästi hoolt kanda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled lastega ehk liiga leebe. Kipud neid hellitama ja nunnutama, lubad neile liiga palju. Pärastpoole võid aga märgata, et nad kasutavad su lahkust kavalalt ära.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päikese ja Neptuuni pingeseis suurendab vajadust romantilise armastuse järele. Kui kellestki hoolid, kipud teda idealiseerima, talle olematuid häid omadusi juurde mõtlema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap oled unistavas meeleolus, välistatud pole isegi müstilised seigad. Kui pead autot juhtima, sunni end olema tähelepanelik, väldi rooli taga unistamist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Aeg ei sobi rahaliste tehingute tegemiseks. Emotsioonide ajel ei maksa sisseoste teha, sest ilmselt avastad hiljem, et oled käinud välja suurema summa, kui ost väärt on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled tavapärasest veelgi osavõtlikum ja hoolivam. Sead teiste soovid esikohale, ent võid seejuures enese vajadused paraku sootuks unustada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal on soositud pidev õppimine ja enesetäiendamine. Pidev tegevuses olemine, huvi maailma ja teiste inimeste vastu avab sulle nii mõnegi uue ukse. Isiklikke suhteid arendades oled veidike kõhklev ja kartlik. Kui keegi sulle meeldib, saa temaga tuttavaks ja õpi teda tundma, ära usalda kuulujutte!