Glamuursed litrid ja sillerdavad teemantid Goldtime`is Foto: Erlens Štaub
Inimesed
8. detsember 2019, 12:01

PILDIGALERII | Säravate aastalõpupidude avapauk on tehtud, staarid käisid valimas uusi ehteid (2)

Pidukleidid ja pärlikeed on juba liiga kaua pidanud kannatlikult kapis ootama. Lõpuks ometi on aga glamuursete litrite ja sillerdavate teemantite aeg kätte saabunud! Goldtime avas  oma tuliuues Ülemiste keskuse kaupluses väärikalt aasta kõige pidulikuma hooaja. Viis meid tantsumaagia lummusesse ja puistas  üle saabuva pühadesäraga.

Taas kord sai teoks üks eriline õhtu, kus kohtusid tants ja muusika, mis olid kokku sulandunud hõbeda ja kullaga. Maailmas nime teinud talendikas Eesti tantsija Alisa Tsitseronova ja tema kaasa Joseph Tsosh esitlesid oma koreograafiat, mis originaalloominguna loodud juveelimaailma kulla ja hõbeda igikestva armastuse kehastuseks.

Alisa Tsitseronova ja tema kaasa Joseph Tsosh 

Alisa: „Kogu loomisprotsess on olnud ülimalt eriline ja nauditav, sest see tants kannab endas niipalju kauneid hetki elust enesest, millega on lihtne samastuda. Me ei ole kunagi varem teinud koreograafiat, mis hõlmaks ehteid ja niipalju rekvisiite, seega esitasime endale väga põneva väljakutse seda kõike ühtseks kauniks jutustuseks põimida.“

Talendika maestro, helide kuninga- Vallo Kikasekäe all valminud Goldtime tunnusmuusika ilmestab kogu loomingu imekauniks sümbioosiks muusika, liikumise ja väärtuslike hetkede tähistamise koosluses.

Goldtime on alati tuliselt elanud kaasa andekatele kaasmaalastele ja ikka võimalusel ka panustanud nende loomingusse. Eestis on niivõrd palju talenti, lihtsalt tuleb seda märgata ja tunnustada. „Alati on väljakutse luua midagi uut ja suur nauding on teha seda koos andekate inimestega. Läbi tantsu on võimalik kogeda niipalju positiivseid emotsioone ja seda pakuvad meile ka juveelid läbi erinevate elu tähtsündmuste”, lisas Aveli Kippari, Goldime juveeliosakonna juht.

Vaata pildigaleriid!