Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. detsember 2019, 22:23

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 8. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ahvatleb elu lõbusam pool. Tunned rõõmu seltskonnas säramisest ning naudid häid sööke ja jooke. Leiad, et ahvatlused on selleks, et neile järele anda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tõenäoliselt saad kutseid eripalgelistele üritustele. Kõike paraku korraga ei saa, sul tuleb valikuid teha. Seejuures ei tohi unarusse jätta oma lähisugulasi, eeskätt vanemaid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sa üht inimest armastad, miks sa seda maha salgad? Sa ei pea põlvili langedes tundeid avaldama, aga tähelepanu tuleb talle pöörata, muidu nõrgeneb teievaheline side.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ei tasu uut infot puhta kullana võtta ning sellest lähtuvalt põhjapanevaid järeldusi teha või midagi muutma asuda – kõigepealt tuleb kontrollida, kas jutul on ikka tõepõhi all.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Peaksid end jälgima – millele ja kui palju sa raha kulutad, kas teed seda ikka mõistlikult? Eriti hoolikas tuleb olla juhul, kui vastutad ka kellegi teise raha kasutamise eest.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui lähedased sind ei mõista ja teil alailma pahandusi tekib, katsu suhteid parandada. Ole ise arusaavam ja kannatlikum, võta aega, et oma kalleid inimesi kuulata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled avatud uutele ideedele ja muljetele. Aeg sobib reisimiseks – naudid seda kui protsessi ning tunned rõõmu ka sellest, et saad teada asju, millest sul varem aimugi polnud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suurele seltskonnale eelistad kallimaga või hea sõbraga kahekesi olemist. Tahad rääkida tõsistel teemadel, oma saladusi kellelegi usaldada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhete tasandil on meeldiv ja rahulik päev. Praegu pole mõtet uut armastust otsida, õnne toob see, kui suudad märgata ja hinnata inimest, kes on sinu kõrval.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on võimalik saada lähedasemaks sellega, keda südamepõhjas armastad, ent asjad ei laabu iseenesest – pead vaeva nägema ning oma tegevust kavandama.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pühapäev tõotab tulla rahutu ja seiklusrikas. Üllatused tekitavad elevust. Ei ole mõtet teha detailseid suurejoonelisi plaane, kuna ootamatud asjaolud võivad need pea peale pöörata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pole mõtet endale vabandusi otsida ja tähtsate kodu ja perega seotud ülesannete tegemist edasi lükata – praegu on sul jõudu palju, motiveeri end tegutsema.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal on soositud pidev õppimine ja enesetäiendamine. Pidev tegevuses olemine, huvi maailma ja teiste inimeste vastu avab sulle nii mõnegi uue ukse. Isiklikke suhteid arendades oled veidike kõhklev ja kartlik. Kui keegi sulle meeldib, saa temaga tuttavaks ja õpi teda tundma, ära usalda kuulujutte!