Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 7.detsember (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Romantilised meeleolud võtavad su üle võimust. Oled tundlik ja tundeline, teiste suhtes tähelepanelik ja hooliv. Päev sobib hästi loominguliseks tegevuseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg sobib hästi reisimiseks, eriti koos sõpradega. Vajad tunnet, et sinu ümber on inimesed, kellel on sinuga samad huvid, kelle mõttemaailm sarnaneb sinu omale.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tunned rõõmu toredate inimeste hulgas olemisest, niisama lobisemisest ja pidutsemisest. Nüüd võib juhtuda, et õnn ootamatult sulle sülle kukub.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on selged sihid silme ees. Selleks, et nende poole liikuma hakata, vajad aga veel üksjagu informatsiooni. Kanalid selle info saamiseks on avatud, pead, et põhjalikult süvenema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle meeldib võtta osa niisugustest üritustest, kus üsna palju rahvast kohal. Valmistud seltskonda minekuks põhjalikult ning leiad võimaluse, kuidas kõigile silma jääda.

Neitsi
23. august – 22. september

Võta oma suhted luubi alla. Kui kellegi on olnud lahkarvamusi, siis nüüd on paras aeg selleks, et asjad ausalt ja heasoovlikult selgeks rääkida ja koos edasi minna.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Meeled on avatud, võimalik, et sul avalduvad isegi mingid müstilised võimed. Saad nii mõnestki asjast aru tunnetuslikul tasandil, info jõuab sinuni ebamaiseid kanaleid pidi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tead täpselt, millistesse kanalitesse tahad oma jõuvarud suunata, ent paraku ei pruugi sul olla võimalik oma eesmärkidele keskenduda. Ootamatud sündmused ajavad plaanid sassi.

Ambur
22. november – 21. detsember

On probleeme, mida sa üksinda selgeks mõelda ei suuda, seega tasuks neid arutada lähedaste inimestega. Seejuures pead arvestama, et tekkida võib ka lahkarvamusi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Seltskondlik suhtlemine on aktiivne, saad rohkesti kutseid kõikvõimalikele üritustele. Kindlasti peaksid kõige selle kõrvalt aga aega leidma ka oma pere ja kodu jaoks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Teised pööravad sulle tähelepanu ja teevad komplimente. Kummatigi ei tasu nende juttu kaugeltki puhta kullana võtta, säilita reaalsustaju.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On südamlikke taaskohtumisi inimestega, keda sa kaua näinud pole. Sind suudavad üllatada need, keda juba pikki aastaid enda meelest väga hästi tunned.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel eluaastaringil jagub sul tahtejõudu ning julgust muudatusi ette võtta. Suhete vallas pead aga vaeva nägema, enda arvamuse pealesurumise asemel püüdma teisigi mõista. Tahad kõike korraga saada – olla edukas töös, armusuhteid arendada ja suhted perega stabiilsed hoida.