Milla Jovovich tänavu aprillis. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
8. detsember 2019, 12:00

Milla Jovovich on rasedusega 23 kilo juurde võtnud (6)

Milla Jovovichil on kolmanda lapse sünnini jäänud umbes kaks kuud, kuid juba on ta 23 kilo juurde võtnud. Näitlejanna leiab selles ka midagi head: tal on jälle uhke büst.

Ukrainast pärit Hollywoodi täht (43) teatas augustis, et tema ja režissöör Paul W.S. Andersoni perre sünnib kolmas laps. Neil on kaks tütart: Ever (11) ja Dashiel (4). Millal on seljataga ühe raseduse katkemine, mis tegi teda uue raseduse suhtes ettevaatlikuks - ta ei tahtnud lapsesse liiga kiinduda, kartes, et seegi lapseootus võib nurjuda.

 
 
 
View this post on Instagram

Sexy mama on the school run pose😂🤦🏻‍♀️ So here’s an update pic of my pregnancy, I’m 9 weeks away from dropping and it’s getting more and more difficult to get around, but I’m happy to say so far everything looks great with the baby and she’s coming right on schedule! I’ve gained pretty much the same amount of weight that I always gain (about 50lbs. So far 🙄) but it just goes to show that your body will do whatever it’s meant to do regardless. Saying that i haven’t been exercising during this pregnancy like I did with the last, but I’m also being super paranoid and just really careful not to do anything that could potentially put me at risk of miscarriage. Anyway, the plus side is my mama boobs are back which is fun for a girl who’s always been flat as a board, so I’m enjoying the moment while it lasts! Sending everyone lots of love mid week and I hope you’re having a good one. Just a few more days till the weekend so take a deep breath, we’ll get there!😘👊🏼👍🏼 xo m❤️

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Nüüd on Jovovich aga rasedusega lõpusirgele jõudmas. "Pudenemiseni on üheksa kuud ja ringi liikuda on järjest raskem, aga võin rõõmuga öelda, et beebiga paistab kõik korras olevat," kirjutab staar. Enda sõnul on ta iga rasedusega kõvasti juurde võtnud. "See lihtsalt näitab, et keha teeb nii, nagu ise tahab." Sedapuhku pole ta raseduse ajal trenni teinud. "Olen väga paranoiline ja kardan teha midagi, mis võiks mind nurisünnituse ohtu seada."

Küll aga tunneb ta rõõmu oma suurenenud rinnapartiist. "Tüdruku jaoks, kes on alati olnud lame nagu laud, on see suur rõõm, nii et naudin seda, kuni veel saab!"