Maisa TorppaFoto: @maisatorppa/Instagram
Inimesed
6. detsember 2019, 14:56

Soome ralliässa ekspruut demonstreerib uut luksuslikku korterit (2)

Endine Soome reality-täht Maisa Torppa, kes läks hiljuti skandaali saatel lahku ralliäss Jari-Matti Latvalast, näitab sotsiaalmeedias oma uut kaunist elamist.

"Uus kodu ning asju sätitakse ja riputatakse üles endiselt armastusega," kirjutab Torppa, kelle sisustusteemaline konto kannabki tõlkes pealkirja "Armastusega üles riputatud". "Head iseseisvuspäeva kõigile!" Hashtag'iks märkis Maisa "halfismine" ehk "pool on minu". Varem on Maisa avaldanud sealsamas ohtralt fotosid enda ja Latvala ühisest kodust, mis oli samuti heledates toonides. 

 
 
 
View this post on Instagram

Uusi koti ja esineet asetellaan ja ripustetaan edelleen rakkaudella ❤️ Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! 🇫🇮 #newhome #halfismine

A post shared by Home By Maisa Torppa (@ripustetturakkaudella) on

Torppa ja Latvala skandaal sai alguse sügise hakul, kui Soome kõmuleht Seiska väitis, et ralliässa kihlatu on teda juba pool aastat ühe Soome IT-firma juhiga petnud. Armuke olla Maisaga tutvunud kevadel Lapimaal. Tõestuseks salasuhtest avaldas Seiska fotod, kus Torppa pärast firmajuhi ridaelamus veedetud ööd tema BMWsse istus. 

Oktoobris teatas Latvala kihluse purunemisest, vähem kui kuu hiljem kinnitas Maisa ajakirja Me Naiset intervjuus, et tal on sellsama Mikko-nimelise mehega nüüd suhe, ent see olevat saanud alguse alles pärast kihluse purunemist. Mikko olnud tema hea sõber, kes olnud talle raskel ajal toeks.

 
 
 
View this post on Instagram

Mä toivon koko sydämestäni, että jokainen joka tätä aihetta on nettipalstalla, työporukassa tai iltapalapöydässä kommentoinut, lukee tämän @menaiset haastattelun kokonaisuudessaan (ei muutaman sanan nostettuja klippejä). Sosiaalinen media on kasvanut niin kohisten, että mun mielestä Suomessa pitäisi lisätä tietoisuutta lähdekriittisyydestä. Uutisoinnin ja klikkien lisäämisen tarve on niin suuri, että kun soitettiin yhdessä mun ex-puolison kanssa iltapäivälehteen ja kysyttiin miten ihmeessä voitte kirjoittaa meistä jotain, josta sanaakaan ei pidä paikkansa tulee vastaukseksi: ”Paine on niin kova. Meille riittää, että joku on kertonut asian olevan näin”. Mä toivon, että mun elämäni hirveimmästä kuukaudesta, edes joku ottaa opikseen oman käytöksensä suhteen. Tulisi edes jotain hyvää tästä mitä mä oon joutunut kestämään. Ehkä mä taas joku päivä olen ehjä. Ps. Ole kiltti äläkä kommentoi mitään tyhmää. Oon niin loppu.

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Maisa andis mõista, et tema ja Latvala armulugu purunes hoopis ralliässa enese inetu käitumise tõttu - Latvala oli ta raseduse katkemisega üksi jätnud ning olnud süüdi teisteski patustustes. "Sain meie ühisel reisil teada asju, mida ma poleks Jari-Mattist eales uskunud. Mu usaldus purunes põrmuks."