Keanu Reeves ja Alexandra Grant tegid oma suhte avalikuks 2. novembril. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. detsember 2019, 14:00

Keanu hallipäine sõbratar paljastas, miks ta juukseid ei värvi (13)

Keanu Reevesi fännid olid jahmunud, kui nende lemmik, põline üksiklane, ilmus sel sügisel seltskonda käsikäes tundmatu naisega. 46aastane kunstnik Alexandra Grant on  "Matrixi" tähest küll üheksa aastat noorem, kuid hallipäine. 

Selgus, et Keanu ja Alexandra on ammused sõbrad ja koostööpartnerid. Armulugu saanud aga alguse alles tänavu. Varem pole Reeves ühegi oma sõbratariga punavaibal käsikäes poseerinud, nii et paistab, et tal on Alexandraga tõsi taga.

Sotsiaalmeedias lõmpsiti, et Grant meenutas esmaspilgul inglise filmiveterani Helen Mirrenit. Nüüd seletab kunstnik Instagramis, et jäi juba 20. eluaastates halliks, kuid ei taha enam juukseid värvida. "Värvisin vahepeal juukseid kõikvõimalikku värvi, kuid ühel hetkel ei suutnud juuksevärvide mürgisust enam taluda. 30. eluaastates lasin juustel "blondiks" muutuda."

Grant jagab ajakirja Newsweek artiklit uurimusest, mille põhjal võib püsivärvide ja keemiliste juuksesirgendajate kasutamine soodustada rinnavähi teket. Alexandra kommenteerib, et haigestunute arv on rabav, iseäranis mustanahaliste naiste seas. "Igal naisel on õigus igas vanuses otsustada, milline ta tahab välja näha. Aga kui naised ilustandardite tõttu hukka saavad ... siis tuleks nendest ilustandarditest rääkida," usub Grant. Sõna woman asemel kasutab ta väljendit womxn, mis hõlmab ka transsoolisi naisi, mittebinaarseid isikuid ja värvilisi naisi, märgib People.