Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Müstika
6. detsember 2019, 07:30

TIMMERI TAROSKOOP 9.–15. DETSEMBER | Kaalud on armukadedad, Skorpion tegeleb vanade probleemide lahendamisega (10)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

KAALUD lahendavad asju, mis on pikka aega lahendust vajanud. Natukene laisad olete praegu, ega väga ei viitsi ka. Kui senini on kuidagi hakkama saanud, äkki saab edaspidi ka. Nii mõnegi teema panete sel nädalal enda jaoks lukku ja võite lõhkuda mõne suhte või anda tööl lahkumisavalduse. Suhtes Kaalud veedavad palju aega oma perega ja võivad teha muudatusi kodus või minna reisile. Armukadedus on ka teie selle nädala teema. Nädalavahetuse veedate nii, et ühtegi kohustust ei ole, lihtsalt naudite oma vaba aega. Üpris segane nädal.

SKORPION tegeleb nädala algul oma vanade probleemide lahendamisega ja teeb seda edukalt. Jätate mineviku seljataha ja tunnete end uuele alguse ees enesekindlalt. Teil algab justkui uus elu. Skorpion tunneb nädala keskel nii tugevat tõmmet kellegi suunas, tohutu armumine, otsite püsisuhet, tahaks lausa abielluda, aga nädala lõpus teeb hirm sellele suhtele lõpu. Tööle ei suuda te sel nädalal väga keskenduda ja see põhjustab olukorra, et ülesanded kuhjuvad. 

AMBUR alustab nädalat kirega, hoiduge armumisest, saate haiget. Teie hingele on praegu väga lihtne valu põhjustada, te olete liiga hingeline ja avatud. Nädala keskpaigas olete kuidagi salapärane, lõpetate enda jaoks segaseid asju – loobute nendest ja liigute tiigrihüppel edasi. Kohati ei tule see teil välja, aga jätkake proovimist. Tööd on teil palju, motiveerite teisi ja suudate ka vägesid juhtida. Nädalalõpp toob jällegi tööd ja raju seksi – võtke vastu!

Loe täispikka taroskoopi Kirsti Timmeri kodulehelt.