Blogid
5. detsember 2019, 17:29

Dilaila kolumn | Lahkuminek rinnakarvade pärast (1)

Jõulude aeg on kevade järel ilmselt kõige levinum aeg armumiseks. Kui väljas on pakane, siis on ju tore, kui keegi keha soojas hoiab. Kuid mu vallalised sõbrantsid, kelle jaoks need pole ka mitte esimesed jõulud, kui nii väljenduda, on võrreldes eelmiste aastatega valivamaks muutunud.

Üks neist kohtus hiljuti täiesti vapustava kutiga. 42 aastat vana ehk just see maagiline vanus, mida kõik naised taga ajavad. Pikk, ilus, vapustava naeratusega. Nii vapustava, et lasin isegi ennast esimesest silmapilgust ära võluda, ja kirusin, miks kuradi pärast mul juba kodus mees olemas on. Lisaks on too tüüp kuldsete kätega ja transformeerinud oma köögi minimaalsete kuludega disainiajakirja kaane vääriliseks. Ning ta on naljakas ja oskab rääkida kõigil teemadel sotsiaalpoliitikast autodeni.

Hiljuti tegi sõbranna aga temaga lõpparve. Nimelt olevat tal liiga karvane rind ja liiga väikesed sõrmed! Ma arvan, et kingin sõbrantsile jõuluks rinnakarvade raseerija. Siis saab ta ehk aru, et nende eemaldamiseks pole tarvis noa alla minna, ja mõtleb ümber.

Teised sõbrantsid on kutte maha jätnud näiteks selle pärast, et nood on valest tähtkujust, neil on punane auto, mis olevat liiga seksuaalselt ambivalentne, või teenivad eelmisest kutist kuus 50 eurot vähem.

Ahjaa, üritasin sel nädalal koduste vahenditega blondist brünetiks saada. Pidin mitu päeva tööl teesklema, et lilla ongi see värv, mida ma tahtsin, sest detsembris ju päevaga juuksuriaega ei saa. Ärge ise järele proovige!