Saund

Terje Terasmaa: „Kui kuskil kaubanduskeskuses olles taas isa laule kuulen, tuleb alati soe ja kodune tunne, nagu oleks poest lahkumata jälle isakoju jõudnud.“

ÕL ARHIIV | Kuulajate südame põksuma pannud Kalju Terasmaa on ise kirjutanud vaid ühe (armastus)laulu (6)

LISA KOMMENTAAR

Üks vanaema8. detsember 2019, 17:25
Äärmiselt meeldiv hääl kuulub äärmiselt intelligentsele inimesele. Kalju Terasmaa on paljude minu (ja üksiti tema enda) põlvkonna inimeste lemmik. Tervist ja jõudu talle!
vana pillimees7. detsember 2019, 16:47
Kvartet oli ikka võrratu! Terasmaa,Haug,Loop Klas!
lugeja7. detsember 2019, 16:26
Hääl oli/on väga ilus. Mäletan lapsepõlvest Terasmaa duetti Salloga. See oli super! Teisalt saan aru, et tollal oli valik eetrisse pääsemiseks päris karm, mis oli kasuks nii kuulajatele/vaatajatele kui ka esinejatele endile. Edu ja õnne!
aga7. detsember 2019, 13:36
õige ka, tänapäeval on järsku kõik heliloojad ja luuletajad, taset ei ole ollagi
Tädi Maali7. detsember 2019, 09:35
Milliseid kauneid hingi, muusikuid, heliloojaid, kirjanikke, kunstnikke meil on olnud! Kuhu kõik nad nüüd on jäänud....., mis on neist nüüd saanud? Terasmaa hääl oli nagu Bing Crosby oma, võrratu!
Piret Linnamägi7. detsember 2019, 09:10
Kalju Terasmaaga oli au lehelugu teha paarkümmend aastat tagasi tema kodus Nõmme kandis ja ta jättis väga sooja ja sügava mulje. Nüüd oli mul au kohtuda tema lapselapse Mariannega ning käbi kännust kaugele ei kuku. See väike käbi!!! Marianne tegemistest ja ka vanaisast saate kuulda täna kell 13.00 TRE raadio Rapla sageduselt 91,3 kus meil ees pea tund aega mõnusat vestlemist.