Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 6. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Rõhk kandub tööasjadelt suhete teemale. Ka see, kuivõrd hästi oma tööga rahul oled, sõltub pigem sellest, kuivõrd hästi suudad kolleegidega läbi saada ja koostööd teha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahtmine on tegutseda, kuid teel olevad takistused pidurdavad hoogu. Võimalik, et pead mingi tehtud töö ümber tegema või sellega lausa otsast alustama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõike, mida sulle räägitakse, ei tasu küll uskuda! Pole välistatud, et keegi üritab sinuga valesid kasutades manipuleerida, hoidu pahasoovliku tegelase võrku langemast.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Intuitsioon on hea, mõistad aaslasi, oskad toeks olla neile, kes seda sinult ootavad. Kallitele inimestele tasub oma hoolimist välja näidata, hingelist sidet tugevdada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõttetöö edeneb kenasti, aga suhtlemisel kaaslastega on lahkhelid kerged tekkima. Oled oma ideede küljes väga kinni, sul on raske aktsepteerida teistsuguseid arvamusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa ei ole nüüd just väga seltskondlik, pigem vaatad oma hingesoppidesse. Emotsioonid võivad olla tugevad, samas aga oled üksjagu ebakindel.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui pead ühest punktist teise liikuma, kipub teele kerkima takistusi, mida sa ei ole osanud ette näha, need põhjustavad viivitusi, pahatihti kipud hiljaks jääma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära mõtle liiga palju, ära põe iga vähemagi tagasilöögi pärast. Nukrutsemiseks pole põhjust, ent võib-olla pead oma tegevusplaani muutma, sest praegusel kujul ei tööta see just kõige paremini.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui sa miskipärast pelgad oma käsutuses olevat infot teistele edastada, eks siis vaiki, aga ära mingil juhul blufi ega lausa valeta. Valel ja vassimisel on tõesti lühikesed jalad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära ole enda suhtes liiga range. Kuigi sul võib palju kohustusi olla, pead ikkagi oma päeva niimoodi planeerima, et jääks piisavalt aega ka iseenda jaoks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned end reipalt ja energiliselt – nüüd on õige aeg tegutsema asuda, viia ellu plaanid, mis su peas pikkamööda välja töötatud on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg ei sobi üksinda nokitsemiseks, pikaldase täpsust nõudva töö tegemiseks. Süveneda on raske. Tahad olla inimeste seas, januned uudiste järele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastaringil oled liikuv ja suhtlemisaldis, avatud uuele ja põnevale. Ahmid endasse põnevat infot, ilmselt reisid palju. Sel aastal tekkivaid armusuhtel võib juures olla saatuslikkuse hõng – kohtud ehk inimesega, kes on nii omane, justkui tunneksid teda juba väga ammu.