Foto: @HackedOffHugh/Twitter
Inimesed
5. detsember 2019, 16:22

Hugh Grant meenutab, kuidas ta prostituudi seltsist tabati (1)

Hugh Grant avaldas Instagramis enda ja Divine Browni nimelise USA prostituudi arreteerimisfotod. "Mu kallitele trollidele. Loodetavasti on sellest kasu. Nüüd saate rohkem emme seltsis aega veeta," kirjutas Briti superstaar allkirjaks.

Paipoisiimagoga Granti arreteerimine 27. juunil 1995 oli määratu skandaal. See juhtus aasta pärast tema kassatüki "Neli pulma ja üks matust" linastumist, mis oli Hugh' üle maailma kuulsaks teinud. Grantil oli toona juba aastaid kindel kallim, modell Elizabeth Hurley, kuid Los Angeleses tabati ta mustanahalise prostituudi Divine Browni seltskonnast. Naine tegi briti näitlejale parajasti suuseksi, kui politsei nad Hugh' BMW-st välja kamandas. 

Thompson pajatas hiljem, et Grant oli talle oma auto tulesid vilgutanud. Nad kohtusid kõrvaltänaval, et randevuu tingimusi täpsustada. Divine nõudis hotellituppa mineku eest 100 dollarit, aga et Grantil olnud kaasas vaid 60 taala, leppisid nad kokku, et ajavad oma asjad ära autos. Prostituudi sõnul äratas Grant ise seadusesilmade tähelepanu, sest vajutas korduvalt auto piduripedaalile, nii et pidurituled välkusid. 

Jaoskonda taritud Grant võttis süü omaks ning sai 1180 dollarit trahvi, talle määrati kaheaastane katseaeg ja aidsiharidusprogramm. Prostituuti trahviti 1150 dollariga oma katseaja tingimuste rikkumise eest ning ta saadeti 180 päevaks trellide taha.

Hurley katkestas vaikuse kaks kuud pärast intsidenti, öeldes, et Hugh' käitumisest kuuldes oli tal tunne, nagu oleks teda tulistatud.