Anna FarisFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
5. detsember 2019, 10:11

Näitlejanna pere oleks äärepealt vingugaasimürgitusse surnud

Tänavused tänupühad võinuksid Hollywoodi näitlejannale Anna Farisele elu viimasteks jääda - tema pere tabas vingugaasimürgitus.

43aastane näitlejanna veetis tänupühad Californias Tahoe järve äärses üürimajas 13pealises seltskonnas. Mitmed seltskonna liikmed tundsid iiveldust, kuid pidasid seda kõrguse süüks, vahendab ajakiri People. Kaks külalist sõitis haiglasse, kus nende halva enesetunde süüks osutus vingugaas. Seejärel saadeti päästeteenistus ülejäänud 11 külalise seisukorda uurima.

Ilmnes, et üürimajas oli lubatud vingugaasitase kuuekordistunud - isegi kui aknad ja uksed olid õhutamiseks lahti tehtud. Pidulistele anti esmaabi, veel kaks külalist viidi haiglasse. 

Chris Pratti eksabikaasa ja poja ema Faris avaldab Twitteris kohalikele tuletõrjujatele tänu - "meid päästeti vingugaasi käest". "Lugu on tobedalt dramaatiline, kuid tunnen, et mul on väga vedanud."

"Saame tänutundega teatada, et see pühadekatastroof õnnestus ära hoida," seisab kohaliku tuletõrjeülema Mike Schwartzi avalduses. Ta soovitab nii kodus kui reisil alati suitsualarme kontrollida ning reisi peale igaks juhuks isikliku vingugaasidetektori kaasa võtta.