Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre korraldasid Embassy of Fashion moemajas tõelise moeplahvatuseVideo: Rauno Vahtre
Inimesed
4. detsember 2019, 14:35

ÕL VIDEOD JA GALERII | Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre korraldasid Tallinna ühes vahvamas moemajas tõelise moeplahvatuse (3)

Tuntud moedisainerid Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo korraldasid 3. detsembri õhtul Embassy of Fashion moemajas tõelise värviplahvatuse. 

Kammerliku ürituse käigus oli vaid valituil võimalus vahetult saada osa kahe suurepärase looja maailmast – ideedest, protsessist ja muidugi värskeimast loomingust.

 Tanel Veenre Kuldnõela võidukollektsioon paneb ahhetama

Keha-positiivsed printmustritega kleidid on värske puhang moemaailmas – vaid Taneli kui väljastpoolt tulnu värske pilk on suutnud luua midagi nii originaalset ja tõeliselt isikupärast. Nüüd on oodata sellele järge – avarad kaftan-kleidid hõõguvad sügavates toonides ja mardikate-teokarpide ballett siidil kogub tuure. 

Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre korraldasid Embassy of Fashion moemajas tõelise moeplahvatuse Video: Rauno Vahtre

Aldo üllatas moenädalal oma elu mahukaima, kuid samas must-valgeima kollektsiooniga eales. Kuid kohaliku moeareeni värvide kuningas ei suuda loomulikult kaua oma kalliskivitoonides siide vaka all hoida ning nõnda tulid sel korral esitlusele moenädala kollektsiooni puhtavärvilisemad sõsarad.

Aldo ja Tanel tutvustasid oma uusi kapsel-kollektsioone sel korral isiklikult ja vahetult, et avada veidi enam maailmu kahe kirega tehtud kaubamärgi taga. Tanel rääkis Hiina imeloo, mis sai alguse ühest paarist kollastest kõrvamarjadest, tutvustas uusi siidist kaftan-kleite, mis lisandunud Kuldnõela võidukollektsioonile, eksponeeris 21st eri mudelist koosnevat siidrätikute seeriat ning rääkis järgmistest üllatustest, mida oodata ehete vallas. 

Vaata pilte ja videot!

Moeetendust väisas ka ShiShide perekond.