Offset ja Cardi B.Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com/Scanpix
Inimesed
4. detsember 2019, 12:20

Cardi B mees tabati järjekordselt truudusemurdmiselt?

USA räppari Tekashi 6ix9ine'i sõbratar Jade väidab, et Cardi B mees Offset saatis talle intiimse sõnumi. Kuid Cardi tormab oma abikaasat kaitsma.

Jade demonstreeris Instagramis, et Offset oli talle öösel saatnud sõnumi "Miss u fr [for real]" ehk "Igatsen sind väga". Neiu kuulutas oma videos Offsetile: "Su naisel @iamcardib on käimas kriminaalasi, miks sa mulle kirjutad, kas sa ei pea temast lugu või?" Jade'il on enda sõnul veel kuhjaga paljastusi. "Aga nendeks on veel aega."

Ajakirja People teatel postitas Jade video vähem kui tund pärast seda, kui Offseti Instagrami kontole hakkas ilmuma kõikvõimalikke roppus, mis viitasid häkkimisele. Koos Offsetiga poolteiseaastast tütart kasvatav Cardi väidab, et tema mehe kontole on sisse tungitud. Cardi postitas Instagrami nüüdseks eemaldatud video, kus ta istus abikaasa kõrval. "Tibu, ma tean, et sa oled igasuguste lollustega hakkama saanud, kõik teavad seda, aga no kuulge, ega negrad siis lollid pole, ega negrad siis hullud pole," ütles artist, kellel on varem tulnud Offseti truudusetusega tegemist teha - aasta tagasi kuulutas Cardi, et tema abielu on purunenud, kuid nad leppisid siiski ära.

Nagu Jade viitab, on Cardile tõepoolest esitatud süüdistus löömingu korraldamises New Yorgi stripiklubis. Tekashi (õige nimi Daniel Hernandez) seevastu ootab karistust väljapressimise, tulirelvade omamise ja uimastitega äritsemise eest, milles ta end veebruaris süüdi tunnistas.