Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. detsember 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 4. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lähtud peaasjalikult sellest, mis sulle isiklikult kasu toob, jättes teiste vajadused tagaplaanile. Empaatiavõime arendamine annaks sulle väärikust juurde.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad päris hästi keskenduda, ka analüüsivõime on tugev. Sul võib tekkida geniaalseid ideid, avalda julgelt oma mõtteid. Leiad vaevata toetajaid ja järgijaid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind valdab sisemine rahutus. Armuasjade ajamisel oled kuidagi eriti aktiivne. Sa ei näe taktikaga just palju vaeva, oled kannatamatu ja asud otse rünnakule.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tee seda, mida sa tegema pead. Pane rõhku panna aja õigele planeerimisele – ikka kipub olema nii, et päev jääb lühikeseks ja sul tuleb uneajastki töö tegemiseks lõivu võtta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tegeledes asjadega, mida naudid, satud kokku inimestega, kes on sinuga sarnased. Hobidega seoses leitud tutvused arenevad kiiresti, viivad sõpruse või isegi armusuhteni.

Neitsi
23. august – 22. september

Praeguste probleemide lahendamiseks otsi juhtnööre minevikust. Ehk tuleb mõtteis palju aastaid tagasi minna või otsida üles inimesed, kellest aeg on sind kaugele viinud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sekeldusi võib tekkida suhtlemisel inimestega, kellega on ühiseid rahaasju ajada. Kui ka varemalt on kõik sujunud, tundub sulle nüüd, et nõudmised on muutunud ebarealistlikuks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled nii mõnegi probleemi enda jaoks selgeks mõelnud, tead, mida väärt oled ega lase asjasse mitte puutuvate inimeste kommentaaridel end eriti kergesti kõigutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ehkki võib olla hetki, mil pead enese eest seisma, on sellest sulle kasu – saad mingis mõttes targemaks, seetõttu oskad paremini oma samme edasi seada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Vastutuskoorem võib tohutult suur tunduda, samas pole sul eriti muud üle, kui oma õlule võetud ülesanded korralikult ära teha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Selleks, et sul hästi läheks, saad paljugi ise ära teha. Jälgi, kuidas oma kaaslastega käitud. Kui oled siiralt heasoovlik, teisi mõista ja aidata püüad, saad loota nendegi heatahtlikule suhtumisele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalusi on, aga neist pole kasu, kui sa õiget hetke ära ei taba ja need lihtsalt mööda lased. Seega hoia silmad ja kõrvad lahti ning ole valmis tegutsema.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval isiklikul aastal lähed elule julgelt vastu, sul on otsustavust ja jõudu suurte muudatuste tegemiseks. Asjad, mida sa varem kartsid ette võtta, sest need tundusid liiga riskantsed, tunduvad nüüd teostatavad. Enesekindlust ja iseteadlikkust sul jagub, aga peaksid arvestama ka teiste inimeste tunnetega.