Annely Adermann Foto: TV3
Tele
3. detsember 2019, 15:41

TAGASI VANAL TÖÖPOSTIL: Annely Adermann jätkab TV3 avalike suhete juhina

Tänasest asub TV3 avalikke suhteid juhtima Annely Adermann, kes viimastel aastatel on tegutsenud produtsendina.

"Turundusosakonda naasen toredal põhjusel – nimelt siirdus TV3 turundusjuht Diana Räbbin hiljuti lapsepuhkusele, tema kohale asus seni pressisuhteid koordineerinud Kadi Poll ning mind kutsuti Kadi asendajaks. Mõtlesin veidi ning olen valmis vanu oskusi värskendama ja uutega täiendama."

Aasta lõpuni on Adermann jätkuvalt ka uudistetoimetusega seotud, korraldades tänuprojekti "Seitsmeste uhkus". Lisaks toimetab ta laupäevaõhtust saatekest "Jänku-Juss ja sõbrad".

Õhtulehele kommenteeris Adermann, et uut uudisteprodutsenti ei ole plaanis tööle võtta ning ta aitab ise, kui on projekte.

Annely Adermann alustas televisioonitööd Eesti Televisiooni saates "N ja P" saatejuhina. Alates 1994 oli ta EVTVs uudistesaate reporter, reklaamitoimetaja assistent ja diktor.

1997–2000 ja 2006–2009 oli Adermann TV3s ilmatüdruk. Hiljem on ta TV3s juhtinud telesaateid "Hei hopsti!", "Tähtede laul", "Arstisaade", "Linnauudised", "Eestimaa uhkus". 

2004–2015 töötas Adermann TV3 avalike suhete juhina ning 2009. aastast oli ta "Seitsmeste uudiste" saatejuht. 2015. aasta septembrist sai temast TV3 "Seitsmeste uudiste" produtsent.