Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
2. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 3. detsember (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Energiatase on kõrge, fookuses on ennekõike tööasjad. Füüsiline tegevus on väga oluline, eriti juhul, kui teed vaimset tööd, pead vabal ajal palju liikuma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Leia aega selleks, et tegeleda asjadega, mis on sulle meelepärased. Eriti siis, kui teed igapäevatööd kontoris, tuleb sul vabal ajal kindlasti õues olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui teiste arvamused sinu omadega ei kattu, ära muutu tujukaks. Analüüsi teiste seisukohti - nende jutus võib tubli tükk tõtt sees olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Leiad aega selleks, et tasapisi plaane paika seada, oma edasist tegevuskava üles ehitada. Ära lähtu sellest, mida teised kipuvad peale suruma, sul on endalgi selgroogu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kõigeks ei saa valmis olla, seega pole mingi ime, kui mõni ootamatus sind rohkem või vähem rööpast välja lööb. Oluline on kähku toibuda, õigele rajale tagasi saada ja uljalt oma sõitu jätkata.

Neitsi
23. august – 22. september

Muretsed päris palju rahaasjade pärast. Sinuni võib jõuda infot, mida on hoolikalt varjatud juba pikki aastaid ja mis lubab sul asju uues valguses näha.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Et tähtsaid otsuseid teha, peab suutma paljutki – sul tuleb näha tervikpilti, ent samal ajal märgata ka detaile. See on keeruline, see ei pruugi kohe õnnestuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Aeg võib tuua olulist informatsiooni. Pead hoolega valima, mil määral ja kellega seda jagada. Oled küllaltki emotsionaalne, on oht, et sõnad lipsavad mõtlematult üle su huulte.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid avastada huvitavaid ja soodsaid võimalusi raha teenimiseks. Juhused viivad sind kokku inimestega, kes on ühtaegu meeldivad ja kasulikud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tänasest algab võimaluste rohke periood, mis kestab pea terve järgmise aasta – õnneplaneet Jupiter jõuab Kaljukitse märki, andes sulle rohkem tegevusvabadust ja lisades optimismi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu ümber on meeldivaid inimesi, kellega suhtlemine annab positiivset energiat. Võimalik, et tuleb pikemaid jutuajamisi tõsistel teemadel ning sulle usaldatakse saladusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Uued huvitavad vastassoost isikud satuvad su teele ning võivad lahvatada tugevad tunded. Samas oled küllaltki idealistlik ning unistad rohkemast, kui tegelikult võimalik on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel aastaringil pöördub tähelepanu eeskätt raha- ja äriasjadele. Õnn soosib sind, kui midagi hooga alustad, saad rattad kiiresti täistuuridel käima. Ehk saad nüüd ellu viia uuendusliku plaani, mille kunagi oled pidanud pooleli jätma, sest aeg ei olnud veel küps. Isiklikes suhetes võib valitseda nostalgiline meeleolu.