Maag Geit Eero saates "Puuduta mind"; Anu Saagim; Sirje PresnalVideo: Tatjana Iljina, Rauno Vahtre
Puuduta mind
6. detsember 2019, 14:05

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 108. SAADE | Maag Geit sai peale selgeltnägijatesaadet töölt sule sappa (34)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on saate "Eesti selgeltnägijate tuleproov" kolmas finalist maag Geit. 

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

Geit (34) on maag, kelle tugevaimaks küljeks on energiaväljade lugemine. Tema õpetajaks on tuntud ja kogemustega vaimse arengumaagia juht Hannes Vanaküla. Geit ei jätnud selgeltnägijatesaates kedagi külmaks. Juba tema ilmumine võttekohta tekitas inimestes aukartust. Isegi siis, kui noor maag ei öelnud ühtegi sõna, oli tagasiside positiivne. Inimesed väitsid, et saavad temast aru ja neile Geit lihtsalt meeldib.

"Selline ühel lainel kulgemine oli ka meie saatesarjade ajaloos esmakordne ja jäi üle vaid imestada, kuidas Geit seda kõike tegi ja teeb," rääkis saate produtsent. "Eesti selgeltnägijate tuleproov" kujunes noorele maagile edukaks, sest ta jõudis kolme viimase finalisti hulka.

Vähem edukaks aga kujunes Geiti argipäev peale saate lõppu, sest tööandja palus mehel peale saatest naasmist tööpostilt omal soovil lahkuda. Millised tuuled hakkavad noore maagi elus edaspidi puhuma, seda vaata juba saatest. 

Maag Geit Eero saates "Puuduta mind" Foto: Stanislav Moshkov

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs neljapäeva õhtul kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!