Shelley MorrisonFoto: Scanpix
Inimesed
2. detsember 2019, 10:16

Suri seriaali „Will ja Grace“ täht Shelley Morrison

Los Angeleses suri 83 aasta vanuses näitlejanna Shelley Morrison, kes on tuntud USA komöödiasarjast „Will ja Grace“.

Ajakirja People teatel suri Morrison Cedars-Sinai meditsiinikeskuses pärast lühikest haigust südamepuudulikkuse tagajärjel. Mitmed "Willi ja Grace'i" tähed eesotsas naispeaosatäitja Debra Messingiga on näitlejannale sotsiaalmeedias järelehüüde avaldanud.

Morrison oli aastatel 1999-2006 kaheksa hooaja vältel mänginud seriaalis Megan Mullally tegelaskuju Karen Walkeri kauast teenijannat ja usaldusisikut Rosario Salazari. „Shelley suurim uhkus näitlejana oli kehastada alistamatut Rosariot komöödiasarjas, mis edendas LGBTQ-inimeste ühiskondlikku võrdsust ja õiglast kohtlemist. Ta tundis uhkust ka tugeva, armastava, kuid isepäise latiinotegelaskuju kehastamise üle,“ ütleb Morrisoni lesk, kineast Walter Dominguez. Shelley ja Walter jõudsid abielus olla 46 aastat. 

Hiljutises intervjuus oli näitlejanna öelnud, et Rosario tegelaskuju meenutab talle ta ema. „Ema armastas loomi ja lapsi, kuid lolle ei kannatanud. Minu jaoks on väga oluline, et saime näidata vanemat Hispaania päritolu naist, kes on tark ja nutikas ja suudab enda eest seista.“