Judas PriestFoto: Promomaterjal
Saund
2. detsember 2019, 09:56

Judas Priest tähistab 50. tegutsemisaastat kontserdiga Tallinna lauluväljakul (6)

Üks maailma tähtsamaid rokkbände, tänavu 50. tegutsemisaastat tähistanud Judas Priest annab 1. juunil Tallinna lauluväljakul kontserdi.

Bänd on 50 aasta pikkuse karjääri jooksul müünud rohkem kui 50 miljonit albumit ning võitnud Grammy auhinna. "50 Heavy Metal Years" juubelituuri raames toimuval kontserdil saab kuulda läbilõiget parimatest paladest. Piiratud arv pileteid kontserdile tulevad üheaegselt müügile Eestis, Soomes, Lätis ja Leedus 9. detsembri hommikul kell 10.

Maailmas pole just väga palju bände, kes tegutseks aktiivselt aastast 1969 ja keda võib pidada üheks metal-muusika suurimaks alustalaks – Judas Priest just seda kõike on. Judas Priest on metal-muusika ikoon ja üks tähtsamaid bände, olles mõjutajaks väga paljudele noorema generatsiooni artistidele. Rohkem kui 50 miljonit müüdud albumit, väljamüüdud kontserdid – neid peetakse põhjendatult muusikamaailma üheks olulisemaks grupiks.

Judas Priesti solist Rob Halford, kelle ainulaadne ja vaimustav vokaal ning nahkne kostüüm on läbi aastate kujunenud heavy metal'i sünonüümiks, on laval energilisem kui mõnigi noorem artist. Lood "Breaking The Law", "Painkiller" ja "Turbo Lover" on vaid killuke sellest, mis Judas Priest on läbi viie aastakümne maailma muusikasse jätnud.

Piletid Judas Priesti kontserdile hinnaga alates 59 eurot tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti esmaspäeval, 9. detsembril kell 10.