Tele
1. detsember 2019, 22:16

ÕL VIDEO | Viimase näosaate võitnud Karmo: olen saates enda kohta näitlejana palju teada saanud

„Üks asi oli kindlasti tämber ja teine see, et ma ei oleks ka liiga nooruslik. Tämbriga oli sama asi – tuli jälgida, et säiliks ikka ka vanainimene, sest ta oli vana. Mina olen noor, et kuidas see tämber kätte saada. Ju siis sain,“ rõõmustab saate „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ viimase stuudiosaate võitnud ja finaali pääsenud Karmo Nigula, kes kehastas Endel Pärna.

„Väga hästi tunnen ennast, rõõm. Võita on alati tore,“ sõnab Karmo, kes tegelikult kindlustas omale finaalikoha juba eelmises saates, mille ta samuti võitis. Et sel hooajal saab saate võitja järgmises saates puutumatuse ehk tema ei saa järgmisest saatest isegi kõige väiksema punktiskooriga välja kukkuda, oli viimane saade Karmole üsna pingevaba.

Karmo ütleb, et võttiski eeskuju Endel Pärnast. „Püüdsin vaadata, mis on tema nõksud ja nipid.“ Küsimusele, kas Karmo ise ka ooperi- või operetisõber on, vastas mees, et operett meeldib talle ooperist enam. „Operett on minu jaks kihvtim.“

Endel Pärnaga Karmol mingit isiklikku laadi kokkupuudet olnud ei ole, küll aga Estonia teatriga, kus Pärn samuti tegev oli. „Praegugi mängin seal Buratinot. Töötan ühe jalaga Estonias,“ muigab Draamateatri hingekirjas olev Karmo.

Vaata videost, mida Karmo Õhtulehele veel rääkis.