Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. detsember 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 2. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mistahes tegevuse puhul on oluline, et sul oleks piisavalt infot. Ole tähelepanelik ja süvene, kui viitsid süsteemselt otsida, leiad sulle vajaliku teabe.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned end reipana, jõuvarud näivad olevat ammendamatud. Selline tunne on siiski petlik, tasub end säästa ja mõelda, millele on mõtet oma energiat kulutada, mis aga seda ei vääri.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu tegevusega on kuidagipidi seotud ka teiste inimeste heaolu, niisiis mõtle ka nende peale, arvesta nende vajaduste ja arvamustega.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võid olla ülepeakaela töösse sukeldunud. Tasub analüüsida, mille nimel tegutsed – võimalik, et pingutad tohutult, samas aga on eesmärgid üsna ähmased.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Inimestele, kellest sõltud või kellelt toetust ootad, on raske selgitada oma eesmärkide olemust. Püüa mõtteid väljendada konkreetselt, selgita rahulikult, vajadusel mitu korda.

Neitsi
23. august – 22. september

Oluline on ennast motiveerida, uskuda oma tegevuse mõttekusse. Eesmärk peab olema sinu jaoks ahvatlev, siis jõuad selleni kiiresti ja tulemuslikult, lisaks võidad tunnustust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid end enesekindlalt tunda. Kohati paistab sulle, et kaaslased ei tea pooltest asjadest mitte midagi ning ainult sina oskad otsustada, kuidas üht või teist asja teha tuleks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Loomingulist tööd tegevaile Skorpionitele võib osaks saada tunnustus – kui oled järjekindel olnud, siis märkab ja oskab su jõupingutusi hinnata keegi väga oluline inimene.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hästi palju sõltub õhkkonnast meeskonnas, kuhu sa kuulud. Üksteisemõistmine ja sujuv koostöö teeb päeva sinu jaoks nii meeldivaks kui ka edukaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Elu ilma armastuseta tundub mõttetu, niisiis on armsamaga suhtlemine täielik prioriteet. Kindla paariliseta Kaljukitsed sõlmivad nüüd kindlasti uusi tutvusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled oma eesmärgid endale hästi selgeks teinud – tead täpselt, mida sa tahad ning sedagi, kuidas seda saada. Oskad teisigi oma ideede õigsuses veenda ja neid tegevusse kaasa haarata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On töid, mis lihtsalt tuleb ära teha, kui aga tegutsema asud, selgub, et need on mahukamad ja võtavad rohkem aega, kui sulle algul tundus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uus aastaring pakub sulle suurepäraseid võimalusi nii partnerlussuhete loomisel ja arendamisel kui ka karjääri vallas. Tunned end kindlalt, kui sind tunnustatakse ja sinuga arvestatakse. Saad teha olulisi muudatusi ning tegevusvälja avardada. Jälgi, et oma tegevuses rangelt seaduse piiresse jääksid.