Silvia Ilves ja Paul NeitsovFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
2. detsember 2019, 15:34

Tõeliselt segased lood! Silvia Ilves ja Paul Neitsov käivad kokku ja lahku (120)

Silvia Ilvese ja Paul Neitsovi paarisuhtes möllab tõeline tornaado – novembri algul paljastasid nad Õhtulehe veergudel, et ühine musitseerimine viis neid suhteni. Vaid kaks nädalat hiljem teatas Silvia aga Instagramis, et on otsustanud suhte lõpetada. Laupäeva õhtul tundus, et paarike on erimeelsused ületanud ja taas ühise keele leidnud, kuid pühapäevaks selgus, et siiski mitte päris.

„Ma arvan, et ta ei tea, mis tähendab olla minuga. Paul muidugi ütleb, et ta on minusuguseid näinud, aga ta pole kunagi suhtes olnud lastega naisega. Ma ei taha oma lastele uut kasuisa, kelleks ta paratamatult saab, kui kunagi koos hakkame elama,“ ütles nelja lapse ema Silvia Õhtulehele üle-eelmisel nädalal, kui oli sotsiaalmeediasse teinud postituse, et on otsustanud suhte Pauliga lõpetada. „See tunne... kui tahan Pauliga olla, pean võtma seda lastega olemise aja arvelt, sest kui Pauli ja lapsed ühendaksin, oleks tegu juba tõsise suhtega.“

Laupäeva õhtul jagasid mõlemad aga Instagramis ülikuuma kaadrit ühiselt fotosessioonilt, mis inspireeritud Yoko Onost ja John Lennonist. „Südames polnud vahepeal mingisugust lahkuminekut toimunud. Edaspidi lähtun sellest, mida ütleb süda,“ kirjutas pildi juures Silvia.

„Ärge uskuge kollaseid ajakirju! Armastage rohkem nagu meie!“ kirjutas aga Paul oma postituse all.

Siis said soovijad Pauli Instagrami story's talle küsimusi esitada ja ühe uudishimuliku inimese küsimusele, kas nad polnudki siis vahepeal lahus, vastas Paul eitavalt. Pühapäeval pani Silvia aga oma Instagramis taas pommi plahvatama, kirjutades muu hulgas, et Paul plaanis talle pärast kolmenädalast suhet Graniitvillas sõrmuse sõrme panna, mis aga siiski ära jäi, kuna Silvia jõudis mehe vahepeal maha jätta. Lisaks paljastas naine, et Paul olla rääkinud, et on valmis vastutust võtma, Silviaga lapsi saama, Tallinnasse kolima ja suitsetamisegi maha jätma, kuna Silviale see ei meeldi.

View this post on Instagram

Jagan avameelselt omadele, sest ma ei jaksa personaalselt kõikidele selgitust anda ning soovitan ajakirjanikel postitust eirata. Pärast 3-nädalast suhet plaanis Paul mulle sõrmuse sõrme panna Graniitvillas (see jäi ära, sest paar päeva enne jõudsin ta maha jätta), mille üle ma isegi mõnes mõttes ei imesta, olles kuulnud, et ta on minuga laste saamiseks valmis ning valmis vastutust võtma, Tallinnasse kolima ja suitsetamisegi maha jätma (ma vihkan suitsetajaid ning tal polnud valikut) . Aga kui nendest mõtetest taganesin ja hirmust lahku otsustasin minna, jättis ta üldsusele mulje, et tal ongi suva... Veel eile läksin tema geniaalse rumalusega kaasa, et oma kalleid inimesi lollitada ning see käik näitas, kui suuresti vajab Paul tähelepanu... Kumbki tähistas seda lollust eile õhtul omamoodi - kes neidudega voodis, kes sõpradega väljas. Varastel hommikutundidel kirjutas aga Paul, et sooviks ikkagi minuga pere luua ning jõuludeks kodusoojust. Seda ta ei mõistnud küll, et miks ei võiks ta senikaua kooli direktoriga või tudengineiudega või kellega iganes voodis aega veeta, kuniks ma otsuse teen, et kas jääme kokku või ei... Miks mul ometi süda pahaks läks sellise jutu peale? Kujutan ette, kuidas ta praegu taas lüüasaanuna mõne naise omale hambusse võtnud, keda kasutada "kõik on korras" maskina. (ma ei näe Pauli insta ega fb kontot, panin hullukesele mõneks ajaks blokeeringu peale, et kumbki kedagi ei segaks ning asjalikud jutud saab telefonis ka räägitud). Sain loodetavasti ise ka nüüd aru, et olen tegemist teinud hämmastavalt õrna psüühikaga mehega (seda kinnitab ka Brigita, kellele olen aususe eest tänulik). Võiksin jagada mõtet, mida Paul ise kuulutanud on: sõnadel olgu vastutus! Soovin aga südamest, et ta oma kodusoojuse kord ikka leiaks. 💕 Mis puudutab õrnatundelisust, siis... ega mina muidugi parem ole ses osas. Tänased mõtted siis. Loodan, et asjad said selgemaks natuke... Võtan vastu "Aasta suhteklouni" tiitli, kui vaja. Vahel tuleb enda üle ka naerda osata ning jätkata elamist ikka positiivselt!

A post shared by Silvia Ilves - the cellist (@silviailves) on

„Veel eile läksin tema geniaalse rumalusega kaasa, et oma kalleid inimesi lollitada ning see käik näitas, kui suuresti vajab Paul tähelepanu... Kumbki tähistas seda lollust eile õhtul omamoodi – kes neidudega voodis, kes sõpradega väljas. Varastel hommikutundidel kirjutas aga Paul, et sooviks ikkagi minuga pere luua ning jõuludeks kodusoojust. Seda ta ei mõistnud küll, et miks ei võiks ta senikaua kooli direktoriga või tudengineiudega või kellega iganes voodis aega veeta, kuniks ma otsuse teen, et kas jääme kokku või ei...“ kirjutas Silvia ja lisas: „Sain loodetavasti ise ka nüüd aru, et olen tegemist teinud hämmastavalt õrna psüühikaga mehega (seda kinnitab ka Brigita, kellele olen aususe eest tänulik (Brigita Murutar on Paul Neitsovi endine kallim, kellega neil on tütar – toim.)).“ Lisaks kirjutas Silvia, et soovib, et Paul kord oma kodusoojuse leiaks.

Mida on selle kõige peale öelda aga Paulil? „Mis siin kommenteerida. Kindlasti ei hakka mina teda avalikult maha tegema. Tegemist on ikkagi minu hea kolleegiga. Seda, miks tema seda teeb... ei oska öelda. Aga las teeb, kui naudib. Ja kohe kindlasti ei avalikusta ma oma neidude või kelle iganes nimesid. See oleks töllakus. Ja kodu on mul täitsa olemas ning soe ka kenasti – et inimesed ei muretseks.“

Kuidas Paul ja Silvia edaspidi aga lavalaudu jagavad, kui vastakad emotsioonid õhus on? „Mul ei käi emotsioonid üle pea. Julgen pidada end piisavalt professionaalseks muusikuks, et erimeelsused lava taga lahendada. Publik ei ole meie hädades süüdi,“ sõnab Neitsov.