Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. november 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 1. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui sul on midagi pooleli jäänud või oled kellelegi liiga teinud, saad nüüd pahateod heastada. Pärast seda tunned end parema inimesena ja tegevusvabadust on rohkem.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Inimesi on su ümber igasuguseid, aga sa oled võimeline võtma neid sellistena, nagu nad on. Oled ise sisemiselt rahulik ja tunned ka teiste inimeste vastu sügavat huvi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on võimalik tuttavaks saada nii mõnegi vastassoo esindajaga, kes tulevad tutvuma küll esmalt kena välimuse pärast, aga avastavad vestluse käigus ka su sisemise ilu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled heasüdamlik inimene. Teised saavad sellest aru. On neid, kes sind selle eest imetlevad, on aga neidki, kes üritavad sind ära kasutada. Pead kellegi viimaste hulgast paika panema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad veeta aega armastatud inimese seltsis, olla täpselt niisugune, nagu sa tegelikult oled. Ei pea põdema selle pärast, mida teised mõtlevad ja milliseid järeldusi teevad.

Neitsi
23. august – 22. september

Õhus on pinget, ent ka ootamatuid võimalusi. Need tuleb ära kasutada, ent samas on riskimine ohtlik – hiljem võid avastada, et kiiruga tehtud otsus polnud sugugi õige.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mida tund edasi, seda paremini sa ennast tunned. Tahad tegutseda, kusjuures kindlasti vajad füüsilist koormust – tee siis korralikult sporti või murra teha tööd, mis toorest jõudu nõuab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Arvestada tuleb sellega, et reaalsustaju pole kõige parem, seega pole mõistlik sõlmida olulisi kokkuleppeid. Oled „omas mullis“ ega mõista teiste tegevuse tagamaid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Näed võimalusi suhete liinis, ent suure tõenäosusega on su lootused petlikud. Praegu ei ole sa just parim inimeste tundja ja võid teiste signaalidest vägagi valesti aru saada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Alati on ju võimalik, et kõik oleks veel paremini. Ikka tundub, et kusagil on tunduvalt parem, kui seal, kus oled sina. Sind vaevab nimetu igatsus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhted armsamaga on pingelised, kuna tema julgeb sind kritiseerida. Ürita ometi aru saada, et ta ei taha sind mitte solvata, vaid aidata sul oma probleemidest üle saada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned puudust kaaslastest, kellega kunagi koos oled olnud. Tundub, et minevikus oli elu kergem ja kenam, sest teised mõistsid sind paremini. Ära nukrutse, otsi vanad sõbrad üles.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Lähed julgelt uuele aastaringile vastu – elu on loodud elamiseks ning sina juba uusi seiklusi ei pelga. Kui töötad juhtival ametikohal, tuleb sul ennast tõestada, ehk võimuvõitluski maha pidada. Tahtejõudu on sul tohutult. Pidevas tegutsemistuhinas ära unusta puhata, oma kehale ja vaimule lõõgastust pakkuda.